Hai la tura aniversară PhotoLife!

Postat de: F64 F64

Pe 31 martie, dis de dimineață, la ora 8, ești așteptat la tura aniversară PhotoLife! Evenimentul este complet gratuit, iar locul de întâlnire este Gara Brașov. Deplasarea se va face cu mașinile personale, însă cei care nu dispun de un autoturism sunt bineveniți alături de ceilalți.

Cu ce ocazie se organizează această tură foto anivesară? Află că PhotoLife împlinește 11 ani de când sunt alături de pasionații de fotografie.

Cum poți participa la această tură foto? Pentru orice informații ai nevoie, PhotoLife te așteaptă să îi contactezi pe email la: contact@photolife.ro sau la telefon: 0733/081031 (Dan Dinu).

PhotoLife

Tura foto cu ocazia implinii celor 11 ani de activitate va avea loc în Pădurea de la Reci. La această întâlnire poate participa oricine a susținut o activitate alături de PhotoLife sau oricine altcineva vrea să ne cunoască.

Chiar dacă nu obișnuiești să faci trasee în zone montane, află că traseul acestei ture este unul ușor, ce se poate parcurge fără niciun fel de dificultate. Trebuie însă să fii echipat adecvat, adică, să ai o pereche de încălțări care să reziste și să fie confortabile la drum lung, de tipul ghetelor sau bocancilor, o geacă de vând sau ploaie și desigur, rucsacul sau geanta foto, în care să aibă loc și ceva de băut și de mâncat.
Traseul este unul ușor și se poate parcurge fără niciun fel de dificultate. Este necesară o pereche de încălțări care să permită deplasarea pe jos (ghete, bocanci), o geacă de vânt sau ploaie și un mic rucsac pentru echipament, în care să încapă și o sticlă cu apă și un sandviș.
Dacă ești curios să afli mai multe despre această tură foto sau despre PhotoLife, intră pe site-ul lor pentru mai multe informații.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top