Sony lansează produse noi și dezvăluie tehnologiile viitorului la CES 2018

Postat de: F64 F64

Sony a lansat noua sa gamă de produse la CES 2018, în Las Vegas, Nevada,  pe data de 9 ianuarie!

În cadrul CES 2018 au fost prezentate cele mai noi produse, cum ar fi televizoarele OLED 4K și căștile stereo wireless cu funcție de anulare a zgomotului, care le permit utilizatorilor să se bucure de muzică de înaltă calitate audio în timpul antrenamentelor. De asemenea, au fost prezentați cei mai noi senzori de imagine pentru industria auto, care vor ajuta la popularizarea conducerii autonome a mașinilor, dar și inteligența artificială (AI) x Robotics, inclusiv robotul de divertisment aibo™, anunțat recent, care va fi prezentat pentru prima dată în afara Japoniei.

Kazuo Hirai, Președinte și CEO Sony Corporation, a vorbit la conferința de presă Sony care a avut loc luni, 8 ianuarie, declarând:

“Cred cu tărie că în domeniul consumer electronics există mult loc pentru a inova și pentru a le aduce consumatorilor cele mai creative experiențe de divertisment posibile, prin produsele noastre”.

Principalele produse și prototipuri expuse

Divertisment pentru acasă și sunet

Noua serie 4K OLED BRAVIA® AF8 vine echipată cu un procesor de imagine HD 4K X1 ™ Extreme, împreună cu tehnologia unică Sony Acoustic SurfaceTM, utilizată în seria A1 de anul trecut, care asigură un afisaj al imaginilor în culori vibrante și permite transmiterea sunetului direct de pe ecranul televizorului. Produsul completează gama de televizoare 4K OLED BRAVIA cu un nou design care permite poziționarea AF8 într-o varietate mai largă de locații. Oferă o integrare perfectă, imersivă a imaginii și a sunetului, specifică Sony.

tehnologiile viitorului

Seria XF90 de televizoare LCD BRAVIA 4K vine cu procesorul de imagine X1 Extreme. Prin noua tehnologie X-Motion Clarity, imaginile în mișcare sunt controlate precis, pentru a minimiza efectul de blur și pentru a acorda un plus de claritate scenelor de acțiune. Cu o dimensiune a ecranului de până la 75 de inci, utilizatorii se pot bucura de acțiunea rapidă a unui film sau a conținutului sportiv în imagini mai clare, de înaltă calitate, pe un ecran de mari dimensiuni.

De asemenea, va fi prezentat un prototip al procesorului de imagine de ultimă generație X1 TM Ultimate. Acesta are o putere de procesare în timp real de două ori mai mare față de actualul X1 Extreme. Prin prezentarea celor mai bune panouri de afișare LCD și OLED, acesta urmărește obținerea celui mai înalt nivel de calitate a imaginii din istoria BRAVIA.  În cadrul evenimentului va fi prezentat un ecran cu afișaj 8K cu X1 Ultimate. Alături de tehnologia unică backlight Sony, demo-ul de prototipuri de afișaj 8K demonstrează procesarea în timp real a conținutului 8K HDR, precum și o luminozitate maximă de 10.000 niți, cea mai mare în formatul HDR.

HT-ZF9 și HT-XF9000 sunt bare de sunet subțiri care se potrivesc perfect alături de BRAVIA. Ambele bare de sunet sunt compatibile cu Dolby Atmos® și DTS: X™, cele mai noi formate audio. Echipate cu tehnologia Sony Vertical Surround Engine, difuzoarele frontale ale fiecarui model pot produce sunet acustic tridimensional. HT-ZF9 este prima bară de sunet de 3.1 canale din lume care suportă Dolby Atmos . Prin asocierea celor două bare de sunet cu seria AF8 compatibilă cu Dolby Vision™ și cu seria XF90, precum și cu playerul Blu-Ray™ UBP-X700 4KUltra HD, se va obține o experiență cu adevărat imersivă care îmbină calitatea imaginii 4K HDR cu cel mai nou format audio.

Mai mult, setul de căști stereo wireless WF-SP700N oferă o calitate de neegalat a sunetului pentru un stil de viață activ, cu funcțiile de eliminare a zgomotului de fundal și rezistență la stropire (IPX4), caracteristici întâlnite în premieră la o pereche de căști cu adevărat wireless. Utilizatorii își pot dedica acum atenția exercițiilor sportive, bucurându-se de muzica preferată fără ca zgomotul exterior, transpirația sau vremea ploioasă să devină impedimente. Modul Sunet Ambiental le permite utilizatorilor să audă sunetul extern în timpul unui antrenament și să asculte, în același timp, muzică. În plus, setul WI-SP600N a fost anunțat drept un produs centrat pe activitatea sportivă în categoria căștilor wireless cu bandă discretă în spatele gâtului.

A fost dezvăluită, de asemenea, creșterea numărului de dispozitive compatibile cu asistentul vocal. Sony intenționează să adauge compatibilitatea Asistentului Google la seria de căști cu funcția de anulare a zgomotului 1000X anunțată anul trecut, precum și la noile modele WF-SP700N și WI-SP600. Prin extinderea gamei de dispozitive compatibile, se urmărește ca Asistentul Google să le ofere utilizatorilor funcții inteligente, utile în viața de zi cu zi.