Epson printează pentru „Fotografia anului” concurs UNICEF

Postat de: F64 F64

Epson a printat pozele participante la concursul „Fotografia anului” organizat de UNICEF.

Epson a printat peste 1500 de fotografii înscrise la ediția de anul acesta a competiției „Fotografia Anului” organizată de UNICEF Germania. Imaginile au fost realizate de fotografi profesioniști din 24 de țări.

Fotografiile au fost printate la aceeași calitate excepțională cu care ne-a obișnuit Epson și în același format pentru a putea fi evaluate corect de către juriu.

Toate fotografiile înscrise au fost imprimate pe hârtie fotografică Epson SureLab Pro Paper Luster 285, cu ajutorul echipamentului SureLab SL-D3000.

Epson

„Fotografia este cartea noastră de vizită. Înțelegem puterea imaginilor imprimate și este important pentru noi ca toate pozele jurizate și nu doar cea câștigătoare să fie realizate la cea mai bună calitate”, a declarat Henning Ohlsson, Managing Director Epson Germania și director CSR pentru Epson Europa.

Fotografia câștigătoare din ediția din anul acesta a fost realizată de fotograful Muhammed Muheisen și înfățișează chipul unei fetițe siriene refugiate. Zahra Mahmoud, 5 ani, este surprinsă la marginea orașului Mafraq, Iordania, în apropierea graniței cu Siria, pe 11 martie 2016.

Epson
(c) Muhammed Muheisen

„Ochii copiilor spun adevărul”, a declarat Elke Buedenbender, patroana UNICEF Germania, la ceremonia de decernare a premiilor, derulată la Berlin, în Germania. „Imaginea micuței Zahra trebuie privită o dată și încă o dată pentru că spune povestea înfiorătoare a ei și a milioane de alți copii”.

Fotografiile câștigătoare au fost, de asemenea, printate de Epson și vor fi expuse până la mijlocul lunii ianuarie la Haus der Bundespressekonferenz în Berlin.

Mai multe detalii legate de concursul  „Fotografia Anului”  sunt disponibile aici.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top