Vernisajul concursului "Nature & Eye" – vezi ce ai ratat!

Vineri, pe 8 decembrie cea de-a doua ediție a concursului “Nature & Eye” s-a finalizat printr-un vernisaj de fotografie, în Sala de Conferințe a Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică, din Splaiul Independenței, nr. 91-95, în București.

Evenimentul s-a adresat fotografilor amatori sau profesioniști, studenților și tinerilor cercetători, care au dorit să își facă publice fotografiile ce au avut ca temă biodiversitatea.

Cele mai bune 3 fotografii, 2 votate de juriu și 1 votată în social media, au beneficiat de premii din partea F64, care a fost partener al acestui eveniment.

Câștigători “Nature & Eye”

  • Marele câștigător a fost Andrei Iordăchescu
  • De locul II s-a bucurat Rareș Ionescu,
  • Iar premiul din partea publicului a fost obținut de Alexandru-Virgil Iordache.

Felicitări tutror!

În plus, participanții au putut urmări prezentări interesante privind tehnica fotografică, realizarea și utilizarea imaginilor aeriene și importanța fotografiei în domeniul conservării biodiversității.

Poate te-ar interesa să vizionezi și acest clip, privind tema biodiversității.

Despre Serviciul de Printing

De asemenea, F64 a fost sponsor pe partea de printing. Cele 40 de fotografii finaliste în concurs au fost printate în magazin nostru.

Și dacă nu știai, află că Serviciul nostru de Printing este destul de versatil. De la fotografii în format mic, la fotocărți, fotomagneți, fotografii de mari dimensiuni printate pe foam sau oricum altfel ți-ai dori. Trebuie doar să arunci un ochi în platforma de printing pentru a vedea multitudinea de opțiuni și a o alege pe cea care-ți place cel mai mult.

Iar dacă vrei să citești mai amplu despre acest serviciu F64, vezi articolul de mai jos. Cine știe? În luna sărbătorilor printarea unei fotocărți sau a unor fotografii în format mare pot fi cadoul ideal.

Printing F64 de vei alege, fotografii frumoase vei culege!

Nu uita, expoziția concursului “Nature & Eye” va mai putea fi vizitată până pe 31 ianuarie 2018! Așa că nu o rata!

Dacă vrei să afli mai multe despre acest concurs intră pe site sau urmărește viitoarele ediții pe Facebook.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *