”Nature and Eye” – a doua ediție a concursului de fotografie

Postat de: F64 F64

Participă la „Nature and Eye” ediția 2017!

Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate împreună cu Departamentul de Ecologie Sistemică al Universității București, organizează în data de 8 decembrie 2017, cea de-a doua ediție a concursului de fotografie „Nature and Eye” ce va avea loc în Sala de Conferințe a Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică, din Splaiul Independenței, nr. 91-95, București.

Evenimentul se adresează fotografilor amatori sau profesioniști, studenților și tinerilor cercetători, care doresc să își facă publice fotografiile ce au ca temă biodiversitatea. Se vor selecta 40 de fotografii care vor fi expuse până în data de 31 ianuarie 2018 la parterul Platformei de Cercetare. De asemenea, vor fi acordate două premii: premiul juriului de specialitate și premiul pentru cea mai populară fotografie (votată pe pagina noastră de Facebook).

 „Nature and Eye"

În prima zi a evenimentului se vor face prezentări referitoare la tehnica fotografică, realizarea și utilizarea imaginilor aeriene și importanța fotografiei în domeniul biodiversității.

Etapele desfășurării concursului și expoziției „Nature and Eye” ediția 2017:

  • 8 – 24 noiembrie: trimiterea a maxim 5 fotografii pe adresa: natureandeye2016@gmail.com.
  • Numele fișierului să conțină prenumele și numele participantului precum și cu numărul de ordine al fotografiei (exemplu – Prenume_Nume_1/ Prenume_Nume_2, etc.);
  • 25 – 26 noiembrie: selectarea participanților și trimiterea invitațiilor de participare;
  • 8 decembrie: deschiderea expoziției de fotografie și premierea câștigătorilor (programul exact va fi anunțat înaintea evenimentului).

 „Nature and Eye"

Fotografiile vor fi expuse la parterul Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică până la data de 31 ianuarie 2018 după care vor fi returnate proprietarilor.

Important! Fotografiile selectate vor fi printate în format A3 pe hârtie fotografică.

Parteneri media: WWF-Romania și Societatea Ornitologică Romană.

Pentru programul complet al evenimentului urmăriți pagina noastră web  și pagina de Facebook.

Participă la eveniment!

 
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top