Panasonic lansează obiectivul LEICA DG ELMARIT 200mm

Postat de: F64 F64

Panasonic lansează obiectivul LEICA DG ELMARIT 200mm.

Un nou teleobiectiv compact și ușor, cu POWER O.I.S. , ideal pentru fotografiere fără trepied echivalentă cu 400mm.

  • Cea mai bună calitate a imaginii din istoria LUMIX
  • Perfect pentru fotografiere în condiții variate de mediu, pentru surprinderea animalelor sălbatice și a fotografierii jocurilor sportive
  • Sistem de focalizare automată de mare viteză și înaltă precizie, atât pentru înregistrare foto, cât și video.

 

Panasonic prezintă un nou teleobiectiv cu focala fixă, LEICA DG ELMARIT POWER O.I.S 200mm cu f/2.8. (echivalentul unei camere pe film de 35 mm: 400 mm). LEICA DG ELMARIT 200mm. este primul teleobiectiv cu focala fixă de diametru mare, denumit LEICA DG. Oferă cele mai clare imagini din istoria camerelor DSLM LUMIX G de până acum. Fiind extrem de mobil și având un design compact și ușor, permite, de asemenea, înregistrare fără trepied.

Cu focala sa de 200mm și performanțele uimitoare, LEICA DG ELMARIT 200mm este potrivit în special pentru fotografierea animalelor sălbatice și a jocurilor sportive. Este livrat cu un convertor 1.4x (DMW-TC14) pentru a extinde distanța de focalizare la 560mm (echivalent cameră pe film de 35 mm).

Deschiderea mare de f/2.8 vă permite să captați subiecte în mișcare rapidă, în timp ce POWER O.I.S. (stabilizator optic de imagine) compensează eficient mișcările involuntare ale mâinii, ușurând fotografierea fără trepied sau în condiții de lumină slabă. Obiectivul este compatibil cu sistemul Dual I.S. și Dual I.S. 2 atunci când este montat pe camerele Panasonic LUMIX G, pentru o suprimare foarte eficientă a tremurului mâinii.

Respectând standardele de calitate extrem de ridicate ale LEICA, obiectivul este alcătuit din 15 elemente în 13 grupuri, inclusiv două lentile UED (dispersie ultra-extra-joasă). Utilizarea lentilelor UED și a celei mai avansate tehnologii optice a Panasonic permit obținerea unor imagini de înaltă rezoluție, cu contrast ridicat pe toată suprafața, fiind mult diminuate distorsiunile și aberațiile cromatice.

leica

Încorporând un sistem cu motor liniar triplu, noul LEICA DG ELMARIT 200mm are un sistem de focalizare automată de mare viteză și înaltă precizie, atât pentru înregistrare foto, cât și pentru înregistrare video. Această performanță uluitoare a focalizării automate este excelentă pentru înregistrarea imaginilor video 4K, unde focalizarea foarte precisă este esențială. În plus, sistemul de acționare în micro-pași din secțiunea de control a diafragmei ajută camera să se adapteze cu ușurință la schimbări de luminozitate atunci când efectuați panoramarea.

leica

Obiectivul este rezistent la stropi, praf și chiar la îngheț, la o temperatură de până la -10 C, fiind potrivit utilizării profesionale în condiții dure. Într-o culoare negru metalic superbă, se potrivește perfect camerelor LUMIX G.

LEICA DG ELMARIT 200mm poate fi, de asemenea, utilizat cu un teleconvertor 2.0x DMW-TC20 (accesoriu opțional), care extinde distanța de focalizare și mai mult, la 800 mm (echivalent 35 mm) pentru a capta obiecte aflate la distanță mult mai mare.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top