Tură foto cu F64 și Heineken în #BaroftheWorld

Postat de: Sabina Cornovac Sabina Cornovac

Pe 3 noiembrie, începând cu ora 19:00, F64 și Heineken te invită la o tură foto cu totul specială în #BaroftheWorld

Descoperă poveștile care au stat la baza brandului de bere prin experiențe diferite la fiecare etaj. Învață tehnici de supraviețuire în jungla amazoniană, fă cumpărături într-o piață de fructe din Brazilia și admiră aurora boreală din Islanda. Iar la final îți dăm întâlnire la ultimul etaj al clădirii să te bucuri de priveliștea superbă a Bucureștiului.

Ai ocazia să fotografiezi din unghiuri inedite frumusețea orașului la înălțime. Vei putea socializa alături de aprox 50 de fotografi, să schimbați păreri, să vă testați echipamentele și să folosiți această ocazie pentru o experiență fotografică specială! La un pahar de bere din 4 țări, o să îți petreci seara alături de oameni care au aceeași pasiune ca și tine: fotografia!

CONCURS!

Și pentru ca imaginile tale să fie admirate de cât mai multă lume, F64 organizează un concurs pe pagina de Facebook.

Începând cu a doua zi după eveniment, timp de maximum trei zile, așteptăm fotografiile tale, pe care le vom posta într-un album.

Vom oferi 2 premii:

  • cea mai apreciată fotografie – de către public, prin like-uri
  • cea aleasă de un juriu specialist

Premiile? Câte un bax de bere Heineken și un voucher de 100 de euro valabil pe F64.ro! Regulamentul concursului este aici!

Atenție, participarea se face doar prin înscriere. Completează formularul de aici -> http://bit.ly/2yXyRXT.  Și nu uita să dai attend evenimentului de pe Facebook și să îți chemi și prietenii!

Ne vedem vineri, pe 3 noiembrie!

……………………..…………………………………………

Heineken® din patru colțuri ale lumii poate fi savurat în patru baruri autentice din Brazilia, Japonia, Islanda și Olanda, aduse mai aproape de același gust perfect echilibrat al berii. Și pentru asta, nici măcar nu trebuie să părăsești Bucureștiul. Bar of the World este o reiterare a spiritului Heineken® la granița dintre experiență de brand și o călătorie de câteva ore în jurul lumii, ca să descoperi că There’s More Behind the Star.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top