Bucură-te de Canon #portrait lovers

Postat de: F64 F64

Până pe 15 noiembrie alături de Canon desfășurăm campania #portrait lovers! Așa că dacă ești pasionat de fotografia de portret, indiferent că ești la început de drum sau nu, cu siguranță te-ar interesa produsele din promoția noastră.

Citește regulamentul complet aici!

Achiziționează până la jumătatea lunii noiembrie următoarele obiective Canon de portret și poți beneficia de Geanta foto SB100 și/sau un Curs foto “PORTRET. ELEMENTE DE BAZĂ” în cadrul platformei FOTOSHKOLA. Cadoul se acordă doar dacă sunt îndeplinite condițiile de participare, adică achiziția unui obiectiv foto din campania Canon #portrait lovers.

Obiectivul de 50mm

Acest obiectiv se poate găsi atât cu diafragma f/1.4, cât și cu f/1.8, cel din urmă fiind mai accesibil. Abordarea printr-un astfel de obiectiv fix, va fi foarte asemănătoare cu cea pe care o percepem noi când privim în jur.

Puncte forte:

  • permite fotografierea în condiții de iluminare mai slabă, datorită diafragmei foarte deschise
  • creează un efect de bokeh (modul cum este redată neclaritatea fundalului) frumos, conferind un aspect mai artistic portretului
  • este indicat pentru portretul general și cele în plan american, deoarece o apropiere mai mare față de subiect ne va crea o ușoară deformare

Obiectivul de 85mm

Se găsește cel mai adesea cu diafragma f/1.8, dar si cu f/1.4 și îți oferă o perspectivă considerată de cei mai mulți dintre fotografi ca fiind cea mai adecvată pentru fotografia de portret. Putem spune că nu are deformări sesizabile, iar în același timp, obiectivul îți permite să stai la o distanță rezonabilă față de subiect.

Puncte forte:

  • o bună separare a planurilor, punând subiectul mai bine în evidență
  • permite fotografierea în condiții de iluminare slabă
  • nu deformează și permite o distanță rezonabilă față de subiect, pentru a păstra intimitatea acestuia atunci când îl fotografiem

Vrei să afli mai multe despre echipamentul foto util în fotografia de portret și multe alte lucruri interesante despre acest gen foto? Citește articolul nostru!

canon

Condiții de participare Canon #portrait lovers

Pentru ca un Participant sa fie considerat valid, trebuie să îndeplinească cumulativ urmatoarele:

  • Participantul să nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectării condițiilor prezentului Regulament;
  • Participantul trebuie să facă dovada identității sale și să prezinte toate documentele solicitate.
  • Participantul trebuie să respecte condițiile de desfășurare a Campaniei; în acest sens, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu onora solicitările venite din partea Participanților care încalcă condițiile de organizare a Campaniei Canon #portrait lovers printr-un act de rea-credință care poate fi considerat o fraudă, o tentativă de fraudă sau un abuz. Prin fraudă se înțeleg: orice acţiune sau inacţiune a Participantului care constituie o încălcare sau o tentativă de încălcare a obligațiilor sale legale sau a celor asumate prin participarea la Campanie, cu intenția de a produce fie Organizatorului și magazinelor participante sau fie unui terț, un prejudiciu de orice natură sau de a obține un folos necuvenit pentru sine sau pentru o altă persoană sau acțiunea / inacțiunea Participantului care are drept consecință producerea unui asemenea prejudiciu sau obținerea unui asemenea avantaj.

Citește regulamentul complet aici!

Tu ce obiectiv folosești pentru fotografia de portret? Spune-ne și nouă!


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top