Kingston Technology sărbătorește 30 de ani de soluții tehnologice ca lider de piață

Kingston Technology sărbătorește 30 de ani de soluții tehnologice ca lider de piață.

 • Companie fondată pe 17 octombrie 1987
 • Cel mai mare producător third-party de memorii din lume
 • Lider în soluții de stocare și periferice 

Ieri Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de stocare și soluții tehnologice, a sărbătorit cel de-al 30-lea an de afaceri în calitate de furnizor inovator de hardware pentru computere si dispozitive. Kingston a fost co-fondat pe 17 octombrie 1987 de către CEO-ul John Tu și COO-ul David Sun. Cei doi cofondatori continuă să conducă compania și să se implice în operațiunile de zi cu zi.

Spiritul antreprenorial al ambilor proprietari și succesul companiei au fost recunoscute la nivel global de-a lungul anilor. Principiile Kingston au creat o cultură corporativă care se extinde în relația cu clienții, partenerii și retailerii. Compania continuă să fie cel mai mare furnizor de module DRAM dintre producătorii non-semiconductori și un producător de top de memorii flash – în special SSD-uri – unde a devenit o forță dominantă în rândul consumatorilor și organizațiilor care doresc să modernizeze sistemele existente și centrele de date. Videoclipul de aniversare poate fi vizualizat mai jos.

Kingston a început business-ul în 1987 construind un singur produs și a evoluat constant, ajungând să controleze ciclul de producție într-o proporție tot mai mare – de la prelucrarea inițială a plăcilor până la produsul finit – atât pentru DRAM, cât și pentru Flash. Compania a realizat acest lucru prin extindere, investiții strategice, parteneriate și adaptarea rapidă la nevoile industriei.

Percepând SSD-urile ca viitorul mediilor de stocare atât pentru ​​PC-urile consumer, cât și pentru centrele de date, compania a început să ofere produse SSD în 2009, iar anul trecut, compania Forward Insights a citat Kingston ca al doilea furnizor de SSD-uri. Compania s-a adaptat, de asemenea, la cererea tot mai mare de smartphone-uri, tablete, dispozitive bazate pe IoT și dispozitive portabile. În 2010 a format Kingston Solutions, Inc. (KSI), care produce produse de memorie încorporate (soluții de stocare cu un singur chip și controller), integrate în dispozitive uzuale mai ușoare și mai subțiri pentru consumatori. Astăzi, KSI este lider în soluțiile integrate pentru producătorii de telefoane inteligente de nivel doi.

Portofoliul de produse a continuat să crească în ultimii ani, incluzând căști, tastaturi, mouse-uri și mouse pad-uri, prin intermediul brand-ului de gaming HyperX, iar produsele inovatoare s-au bucurat rapid de apreciere în rândul sportivilor profesioniști. După doar doi ani, HyperX a expediat căștile de gaming cu numărul 1 milion. Astăzi, Kingston, prin toate brandurile și categoriile de produse, oferă peste 2.000 de soluții tehnologice de calitate și livrează în peste 120 de țări.

“David (Sun) și cu mine nu aveam aproape niciun ban când am înființat această companie în urmă cu 30 de ani și nu erau prea mulți oameni care se ocupau cu ceea ce făceam noi, în afara marilor producători de PC-uri”, a spus John Tu, CEO și co-fondator Kingston. “La acel moment nu ne-am imaginat cum va decurge totul dar, cu noroc și datorită oamenilor cu care am lucrat anterior, care ne-au plăcut și ne-au ajutat, am reușit să creștem încet și să construim o organizație de succes.”

“Succesul companiei este datorat muncii angajaților noștri și respectului față de celălalt. Când am început această companie cu John (Tu), am vrut ca toți cei care lucrau aici să simtă că fac parte dintr-o familie “, a declarat David Sun, COO și co-fondator, Kingston. “Filozofia noastră din ultimii 30 de ani a fost: ‘Dacă avem grijă de angajații și partenerii noștri, aceștia vor avea grijă de clienții noștri.’ Acest lucru nu s-a schimbat și niciun succes Kingston nu are loc fără această familie.”

kingston

Evoluția Kingston din 1987 până în prezent

 • 1987: Kingston începe operațiunile în Orange County, California, cu un nou modul de memorie in-line (SIMM) care creează un standard pentru industrie.
 • 1992: Kingston este numită de revista Inc. compania privată cu cea mai rapidă creștere din America.
 • 1995: Kingston deschide primul sediu de peste ocean în München, Germania, pentru a oferi mai ușor servicii clienților săi europeni.
 • 1995: Kingston se alătură Billion-Dollar Club, vânzările depășind 1,3 miliarde USD.
 • 1996: Kingston și Toshiba colaborează pentru a produce memorii pentru calculatoarele Toshiba. Este pentru prima data când un OEM de PC-uri și un producător de memorii se asociază.
 • 1997: Kingston își extinde prezența la nivel mondial, stabilind în Taiwan sediul central pentru operațiunile Asia-Pacific, inclusiv o unitate de producție și birouri. Kingston deschide, de asemenea, primul birou în Brazilia pentru a oferi servicii clienților sud-americani. Sediul european se mută în Regatul Unit și se deschide o unitate de producție / logistică în Dublin, Irlanda.
 • 1997: Kingston Technology Services Division (KTSD) este formată pentru a concepe și produce exclusiv soluții de memorie direct pentru clienții OEM, cum ar fi Dell.
 • 1999: Kingston cumpără acțiuni majoritare la Powertech Technology, Inc., devenită cea mai mare bază de testare și asamblare de chip-uri pentru DRAM și memorii flash. Achiziția continuă să consolideze capacitatea Kingston de a controla toate fațetele ciclului de producție de memorii, de la placă la produsul finit.
 • 1999: Kingston își deschide strategic biroul din Mexic pentru a-și oferi serviciile unei regiuni în creștere.
 • 2000: Advanced Labs Validation, Inc. (AVL) este lansat ca un laborator independent de testare și validare a memoriilor. Serviciile sale “one-stop shop” acoperă componentele și testarea modulelor pentru a sprijini întreaga industrie de memorii.
 • 2000: Payton Technology Inc. este creată pentru a contribui la gestionarea lanțului de aprovizionare pentru memoriile Kingston, precum și la furnizarea de servicii de procesare a plăcilor, crescând eficiența companiei în furnizarea de soluții de memorie către baza de clienți care se extinde rapid.
 • 2001: Kingston începe asamblarea de module de memorii în Shanghai, China.
 • 2002: HyperX lansează primul său produs: module de memorii de înaltă performanță
 • 2003: Kingston începe să livreze produse de memorie flash.
 • 2004: iSuppli (acum IHS Markit) clasifică Kingston ca lider mondial în producția de module de memorie pentru piața de memorii a terților, o serie care a continuat neîntreruptă, în fiecare an – până în prezent.
 • 2005: Kingston deschide cea mai mare fabrică de producție de module de memorii din lume în Shanghai, China.
 • 2006: Cifra de afaceri Kingston ajunge la 3 miliarde de dolari.
 • 2009: Kingston atinge pentru prima dată vânzări de 1 miliard de dolari în regiunea Asia-Pacific Kingston.
 • 2010: Kingston și Phison Electronics Corporation formează Kingston Solutions, Inc., o colaborare ce va furniza produse de memorie încorporate pentru industria mobile.
 • 2010: Cifra de afaceri Kingston ajunge la un nou record de 6,5 miliarde de dolari.
 • 2013: Gartner Research evaluează Kingston ca producatorul #1 de memorii USB pentru al șaselea an consecutiv.
 • 2013: Kingston livrează primul și cel mai mare USB flash drive, de 1TB.
 • 2014: HyperX lansează primele căști de gaming.
 • 2016: HyperX vinde căștile de gaming cu numărul 1 milion.
 • 2017: Kingston livrează primul și cel mai mare USB flash drive, de 2TB.
 • 2017: Kingston livrează a doua cea mai mare cantitate de SSD-uri din 2016, conform Forward Insights.
 • 2017: Kingston sărbătorește aniversarea de 30 de ani de la înființare, pe 17 octombrie.

 
 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.