Love is all we need – expoziție foto caritabilă

Postat de: F64 F64

Începând cu data de 3 octombrie, de la ora 18:00 la F64 veți putea vedea lumea prin ochii copiilor din centrele de plasament, până pe data de 7 octombrie, în cadrul expoziției”Love îs all we need “.

Fotografiile au fost realizate de copii și tineri cu vârste între 6 și 17 ani la cursurile de fotografie organizate de Ajungem MARI care este un program educațional pentru copiii din centre de plasament. Copiii au fotografiat în centre, la ieșiri prin parcuri și în taberele de fotografie în care au participat la finalul cursurilor.

Proiectul „Explorator pentru o zi” al Asociației Lindenfeld din cadrul Programului Educațional Ajungem MARI a însemnat pentru 600 de copii din București un an de ieșiri la teatru, la film, la muzee, spectacole pentru copii, în parcuri de aventură și multe alte locuri alături de voluntari care le- au devenit prieteni și i-au ajutat să descopere orașul.

În cadrul proiectului 16 voluntari fotografi au susținut cursuri de fotografie pentru 90 de copii, iar la finalul cursurilor 62 dintre cei mai pasionați copii au participat în 3 tabere de fotografie la munte. Proiectul continuă pentru încă un an, tot cu sprijinul Adobe Foundation, însă nu mai include taberele pentru copii, iar rolul expoziției este să strângă fonduri pentru următoarele tabere.

love is all we need

Expoziția este caritabilă și prin cumpărarea fotografiilor puteți susține și alți copii din centre de plasament sau familii defavorizate să participe într-o tabără de dezvoltare personală la munte, alături de voluntari care îi încurajează permanent.

Costul participării în tabără pentru un copil este de 650 de lei.
Fotografiile pot fi comandate în formatul expus sau în format: A3, A4, A5 și A6.
Va așteptăm la expoziție să vă îndrăgostiți de lucrările copiilor!

Copiii din proiectul foto continuă să exploreze orașul alături de voluntari, să participe săptămânal la sesiuni de pregătire școlară și ateliere creative, iar cei mai pasionați continuă și cursurile de fotografie. În prezent sunt incluși în programul educațional Ajungem MARI 2000 de copii din București și 25 de județe, susținuți de 1300 de voluntari care îi ajută să învețe cu plăcere, să își dezvolte abilitățile și să descopere ce pot și ce vor să facă mai departe.

Expoziție realizată cu sprijinul Adobe Foundation și F64. Vezi și evenimentul de Facebook aici.

Mai multe detalii pe site .

Save

Save
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top