Lansare Nikon D850 la F64, alături de Mihai Olaru

Update 08/09/17:

Găsești înregistrarea evenimentului aici:

Sunteți așteptați joi, 7 septembrie 2017, ora 19:00 la magazinul F64 din bulevardul Unirii nr.45, pentru lansarea noului DSLR în format FX, Nikon D850. Evenimentul va avea loc în sala expozițională a magazinului.

Mihai Olaru va vorbi despre noua cameră foto, ținând o scurtă prezentare. Intrarea este liberă, astfel că orice fotograf de la entuziast la profesionist este binevenit să afle mai multe despre Nikon D850 sau chiar să testeze aparatul.

Cu toate acestea, dacă nu apucați lansarea, noi v-am pregătit mai jos o scurtă descriere a acestui DSLR.

Noul Nikon D850 vine cu următoarele caracteristici principale:

  • Rezoluţie: 45,7 megapixeli de rezoluţie efectivă. Fişiere de 45,4 MP, bogate în detalii. Senzor CMOS în format FX, iluminat din spate, fără filtru optic low-pass.
  • Viteză: fotografiaţi la 7 fps. Sau înregistraţi imagini de rezoluţie completă la 9 fps, când utilizaţi gripul opţional MB-D18 (cu acumulatorul EN-EL18B introdus).
  • Sensibilitate la lumină: puternicul sistem de procesare a imaginii EXPEED 5 oferă imagini excepţional de curate pe întregul interval de sensibilităţi ISO, de 64–25600, extensibil de la 32 până la 102400 (echivalent). Întregul interval de sensibilităţi ISO este disponibil, de asemenea, pentru înregistrări video 4K.
  • Precizie: acelaşi sistem extraordinar AF cu 153 de puncte, cu care este echipat şi vârful de gamă D5, oferă sensibilităţi de până la -4 EV în punctul central (ISO 100, 20 °C).
  • Măsurarea până la -3 EV permite expuneri automate precise chiar şi atunci când sigura lumină disponibilă este lumina lunii.
  • Înregistrări video 4K fără factor de decupare: înregistraţi filme 4K/UHD pe întregul cadru la 30p, fără a fi limitat de vreun factor de decupare. Înregistraţi mai mult de trei ore utilizând gripul MB-D18.
  • Filmare secvenţială 4K în aparatul foto: realizaţi filmări secvenţiale 4K în aparatul foto şi valorificaţi cei 45,7 megapixeli efectivi ai aparatului foto D850, pentru a crea filme secvenţiale spectaculoase la rezoluţii 8K, în post-producţie.
  • Flexibilitate în format RAW: fotografiaţi la 45,4 MP în RAW de dimensiune mare, la 25,6 MP în RAW de dimensiune Medie sau la 11,4 MP în RAW de dimensiune mică (dimensiunile sunt ambele în format comprimat fără pierderi, pe 12 biţi).
  • Orice mediu: etanşarea extinsă împotriva intemperiilor permite aparatului foto D850 să fie pregătit pentru mediile neprietenoase. Aceeaşi iluminare completă a butoanelor. întâlnită la aparatul foto D5 de la Nikon, asigură manevrarea simplă în întunericul nopţii.
  • Suporturi de stocare rapidă: o fantă de card dublă permite utilizarea simultană a unui card SD UHS-II şi a unui card XQD – cea mai rapidă combinaţie posibilă.

Poți afla mai multe despre Nikon D850 aici.

Dar mai bine vino la eveniment!

[products ids=125037436]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *