Sony lansează camera foto ultra-compactă și rezistentă la apă RX0

Postat de: F64 F64

Camera poate fi conectată în sistem multi-unit și fotografia în regim multi-view pentru o experiență foto unică.

Camera foto RX0 oferă funcționalități de ultimă generație specifice seriei RX, adăugând un design robust și rezistență la apă, într-un corp ultra-compact. Aceste specificații permit captarea de fotografii și de video de calitate în orice condiții, inclusiv pe ploaie, în apă, în medii dominate de nisip și praf sau în scenarii în care se aplică forță asupra corpului camerei. De asemenea, RX0 dispune de funcția de înregistrare super slow motion care permite captarea și redarea momentelor importante într-un mod spectaculos.

Camera poate fi folosită în scenarii clasice sau poate fi cuplată cu alte camere, pentru a obține fotografii din mai multe unghiuri. Soluțiile care implică mai multe unități pot fi obținute prin conectare wireless, pentru mai multă flexibilitate, sau prin conectare prin cabluri, pentru un plus de fiabilitate.

sony

RX0 dispune de un senzor de imagine Exmor RSTM CMOS 1.0-type de 15.3 MP și de un obiectiv fix wide ZEISS® Tessar T* de 24mm F/4, care permit captarea de imagini de rezoluție înaltă.

Camera rezistă la scufundare în apă până la 10 metri adâncime, este rezistentă la șocul căderii de până la 2 metri și poate suporta aplicarea unei presiuni de până la 200kgf/2000N.

Greutatea camerei este de 110 grame, iar dimensiunile sunt 59mm x 40.5mm x 29.8mm.

Sony RX0 va fi disponibila începând cu luna octombrie la un preț de 850 de euro în Europa.

Seria actuală de camere RX1, RX10, RX100 este disponibilă la F64 aici.

Save
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top