Back to Photo School la F64 – te așteptăm pe la noi!

Postat de: F64 F64

Septembrie bate la ușă, la fel și agitația dinainte de începerea școlii. Rechizitele au început să umple rafturile magazinelor, vitrinele ne îndeamnă și ele să ne pregătim de școală, copacii încep să-și piardă frunzele și vremea dă și ea semne că, ușor, ușor, toamna câștigă teren. La fel și tehnologia, care astăzi joacă un rol din ce în ce mai important, iar influența ei în permietrul școlii este tot mai mare.

Dacă în urmă cu ceva timp puteam doar visa la unele dintre accesoriile și gadgeturile care astăzi sunt indispensabile pentru studiu și viața de școlar, în prezent, a te ajuta de tehnologie și a o pune în slujba proiectelor, referatelor și temelor de casă este un lucru absolut firesc.

În plus, este și momentul să îți pregătești aparatul foto, dacă ai copii sau prieteni care sunt părinți, aceasta fiind o ocazie bună de a captura momente pline de emoție și amintiri frumoase pentru mai târziu.

La F64, fie că ești în căutare de gadgeturi pentru noul an școlar sau te gândești cum ai putea imortaliza cât mai bine prima zi de școală, e locul potrivit să fii!

Te așteptăm în această perioadă cu promoții la baterii externe, acumulatori, telefoane, carduri de memorie dar și la aparatele Fujifilm Instax, pentru amintiri și mărturii inedite din prima zi de școală.

Iar cele mai reușite cadre merită printate măcar 10×15, nu-i așa?. Poți decora apoi peretele de lângă biroul celui mic. Își va aminti cu plăcere de școală și va avea energie pozitivă pentru teme.

Descoperă toate ofertele Back to Photo School de la F64 AICI.

În ceea ce privește sfaturile foto, găsești mai jos o serie de articole utile:

Back to school – idei pentru fotografii reușite

7 Sfaturi despre cum să fotografiezi copii la început de an şcolar!test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top