Seria G de la Sony – obiective pentru sport și natură sălbatică

Postat de: F64 F64

Obiectivele full-frame FE 70-200 mm F4 G OSS și FE 70-300 mm F4.5-5.6 G OSS de la Sony sunt ideale pentru sport și fotografia de natură!

Viața în sălbăticie, sporturile, călătoriile – sunt nenumărate motive pentru a investi într-un teleobiectiv cu zoom excelent. Ambele teleobiective cu zoom menționate mai sus vă oferă rezoluția extraordinară a obiectivelor din seria G de la Sony, plus efecte de bokeh minunate. Stabilizarea precisă a imaginii este încorporată, alături de focalizarea automată rapidă și care nu dă greș.

Aceste obiective sunt exact ceea ce vă trebuie în mijlocul naturii sălbatice la sau evenimentele sportive

Subiectele care practică sporturi și animalele sălbatice au în comun un lucru: nu vă oferă o a doua ocazie pentru cea mai bună fotografie. Spre deosebire de modelele dintr-un studio, sportivii cu greu vor reconstitui momentul decisiv prin care tocmai au trecut în fața obiectivului.

Și mai greu o va face un animal sălbatic pe care l-ați așteptat și urmărit toată dimineața.

De aceea vă trebuie un echipament pe care să vă puteți baza fără griji.

sony

Claritate optimă și efect bokeh într-un singur obiectiv

După ce ați surprins un subiect impresionant, probabil doriți să îl imprimați la o scară mare. Prin urmare, veți avea nevoie de cea mai bună calitate și claritate pentru a realiza o imagine cu adevărat remarcabilă.

Pentru acest motiv, Sony FE 70-200 mm F4 G OSS și Sony FE 70-300 mm F4.5-5.6 G OSS au elemente asferice avansate (AA) de precizie, sticlă super ED și strat antireflexie cu nanoparticule combinate într-un design optic avansat, pentru a asigura cea mai înaltă rezoluție în întreaga imagine, la orice distanță focală.

O diafragmă circulară cu nouă lamele extinde capacitatea de exprimare a obiectivului, contribuind la un minunat efect de bokeh în fundal, cu accente naturale.

sony

Mobilitate și control fin într-un design ușor

Pentru fotografierea în aer liber aveți nevoie de mobilitate, fără să vă încurce greutatea echipamentului. În plus, trebuie să îl puteți folosi rapid și eficient, pentru că nu vreți să ratați momentele importante.

Ambele obiective cu zoom sunt compacte, cu greutate redusă și cadru întreg, ceea ce vă maximizează mobilitatea și echilibrul împreună cu corpurile din seria a7. Focalizarea internă reprezintă, de asemenea, un avantaj deoarece menține constantă lungimea obiectivului pentru a putea manevra mai ușor echipamentul. Toate comenzile, inclusiv comutatoarele de menținere a focalizării și de limitare a intervalului de focalizare, au fost proiectate cu utilizare intuitivă, pentru ca utilizatorul să se poată concentra asupra imaginii.

sony

Focalizare rapidă și precisă

Sincronizarea este crucială. Pentru a putea anticipa cea mai bună imagine, dar și echipamentul trebuie să focalizeze rapid și precis pe subiect.

Obiectivul 70-200mm vine în ajutor cu cele două motoare liniare rapide și precise. Ambele obiective au o deplasare a focalei cursivă și silențioasă, perfectă pentru surprinderea acțiunii în ritm rapid sau pentru situațiile în care focusul se schimbă rapid și frecvent. Folosirea unui grup de focalizare intern, în locul unui element frontal mobil al obiectivului, se reflectă în designul compact adecvat accesoriilor, cum ar fi parasolarul pentru obiectiv și filtrele de polarizare.

sony

Claritate și precizie în permanență

Stabilizarea optică integrată a imaginii (SteadyShot) compensează tremurul camerei, care poate duce la imagini neclare când fotografiați din mână. Fotografiile clare cu teleobiectivul sunt mai ușor de obținut, iar scenele în lumină slabă pot fi realizate fără a necesita amplificarea sensibilității ISO, cu riscul de a crește zgomotul.

sony


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top