Samsung: în premieră tehnologia Gear VR la TIFF, spațiul InfiniTIFF

Samsung Electronics România aduce în premieră tehnologia Gear VR în spațiul InfiniTIFF, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, ce va avea loc la Cluj-Napoca, în incinta Fostei Case de Modă, în perioada 3 – 10 iunie 2017. Cu ajutorul tehnologiei moderne Gear VR, Samsung va susține un spațiu al viitorului prin intermediul realității virtuale și al experiențelor inovatoare.

InfiniTIFF, susținut de Samsung Gear VR, propune celor prezenți o serie de experiențe inedite, ce au la bază realitatea virtuală, prin care orice utilizator este provocat să experimenteze dimensiuni ce au fost inaccesibile până acum. De asemenea, în acest spațiu, compania propune publicului o experiență captivantă de vizionare și de interacțiune cu lumea filmului. De aceea, anul acesta, Samsung împreună cu organizatorii festivalului TIFF marchează o premieră importantă în aducerea acestei tehnologii în lumea filmului, imediat după ce aceasta a fost apreciată la evenimentele internaționale precum Festivalul de Film de la Cannes sau New York.

„Realitatea virtuală poate provoca imaginația și aduce noi perspective asupra felului în care consumăm conținut, iar acesta este doar începutul unor posibilități infinite pe care le vom descoperi împreună prin intermediul inovațiilor recent lansate de Samsung. Suntem onorați să susținem industria cinematografică și să aducem publicului experiențe care nu erau posibile în urmă cu doar câțiva ani”, a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe.

Experiențe inedite powered by Samsung

samsung

În cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc sesiunea InfiniTIFF VR Workshop powered by Samsung, dedicată profesioniștilor din lumea cinematografică, designerilor, artiștilor vizuali, pasionaților de animație digitală, jocuri, specialiștilor în software și tuturor celor interesați să dezvolte interacțiuni și conținut în VR. În urma înscrierilor, 16 participanți selecționați vor lucra în echipe de câte patru și vor produce conținut VR original pe parcursul a patru zile, conținut care va fi editat apoi într-o versiune interactivă, vizionat de public în aceleași locuri în care a și fost produs.

De asemenea, va avea loc și workshop-ul VR CANVAS: TILT BRUSH, un atelier de creație adresat artiștilor interesați de realitatea virtuală. Șase artiști selecționați pe baza unei aplicații vor avea o zi la dispoziție pentru a realiza un concept ilustrat în realitate virtuală, cu ajutorul Tilt Brush. Nu în ultimul rând, workshop-ul Storytelling în Virtual Reality, despre experiențele imersive în VR, va fi susținut de Millo Simulov,  regizor de film și producător, realizatorul Escape – primul film 360 din România și Secretele Industriei, un workshop despre industriile creative și promovarea online prin conținutul video: videoclipuri, vloguri, documentare online, susținut de Florin Grozea.

Alături de Samsung Gear VR, colecția de experiențe uimitoare va fi întregită de cel mai nou smartphone premium din portofoliul Samsung, Galaxy S8, ce impresionează nu doar prin ecranul Infinity Display, dar și prin performanță și posibilități nelimitate de utilizare. De la procesorul de 10 nm, o premieră a industriei, la ecosistemul unic de produse din jurul smartphone-ului, toate funcțiile susțin experiențele fără limite.

Samsung continuă să stabilească noi standarde în domeniile hardware, software și ale serviciilor, pentru a crea dispozitive care să îmbunătățească modul în care utilizatorii se conectează, împărtășeșc conținut și își organizează timpul. Compania redefinește posibilitățile dincolo de limitele tehnologiei existente astăzi, prin introducerea unui ecosistem de experiențe mobile. Cu ajutorul camerei Gear 360, imaginile 360 sunt acum mai ușor de realizat și, mai mult decât atât, permite înregistrarea în format 4K, livestreaming 360 și o calitate a imaginii fără compromis, deși cântărește doar 130 g.

Atât la nivel local, cât și la nivel internațional, Samsung a fost un susținător și un dezvoltator activ de conținut 360 alături de parteneri renumiți, înțelegând că tehnologia și conținutul captivant oferă consumatorilor accesul la experiențe noi. Astfel, ecosistemul de produse Samsung oferă o poartă de acces către noi experiențe și mari aventuri.

Puteți descoperi mai multe despre ecosistemul Galaxy și urmări noutățile despre sesiunile InifiniTIFF pe site-ul dedicat sau prin hashtagul #SamsungTiff.

[products ids=125034468,125034474,125030413,125024293,125028669,125035385]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.