Echipează-te pentru o tură în natură!

Postat de: F64 F64

Natura s-a dezmorțit deja de ceva timp și, chiar dacă vremea ne mai joacă feste, e momentul ieșirilor în natură. Fie că vorbim de scurte excursii la munte, în pădure sau pur și simplu de ieșiri mai dese în parc (cel puțin până vine concediul), pentru pasionații de fotografie și nu numai, aceste activități merg mână în mână cu fotografia.

Tocmai de aceea, în perioada 19 aprilie- 9 mai, F64 te îndeamnă să te echipezi pentru o tură în natură!

promotii echipamente foto

Avem oferte la mai multe tipuri de echipamente foto-video, printre care: Fujifilm Finepix XP-120, diferite tipuri de filtre foto, camere auto DVR, aparatele foto instant din seria Fujifilm Instax, Huawei Watch 2, Huawei P10 și, mai ales, reduceri de până la 89% la huse, genți și rucsacuri. În plus, la obiectivele Samyang și Sigma din ofertă ai bonus un trepied, atât de util când vine vorba de fotografia de natură.

Mai mult, găsești pe blogul F64 și o sumedenie de articole despre fotografia de natură și cea de peisaj, ce cred fotografii români că implică realizarea unui peisaj bun, sfaturi de tot felul, dar și materiale dedicate fotografiei de tip macro sau despre importanța utilizării filtrelor în fotografia de natură.

Curios să știi care ar fi cele mai importante accesorii de care are nevoie un fotograf de peisaj? Ascultă-l pe Toma Bonciu:

Nu rata nici interviul cu Dan Dinu, din cadul serialului „Expuneri fotografice”:

Și, deși era surpriză, te anunțăm încă de pe acum că la începutul lunii mai planificăm o ieșire în aer liber, despre care vei afla detalii în perioada ce urmează. Tura va avea loc la Comana, iar ghid ne va fi Cosmin Ionescu.

Așa că rămâi cu ochii pe noi și hai la o tură în natură!

Save

Save

Save

Save
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top