CONCURS: “Frumusețea tradiționalului românesc”

Anul acesta, luna aprilie este luna Paștelui, o perioadă plină de tradiții românești și de o însemnătate deosebită pentru unii dintre noi.

Cum acum vremea este numai bună pentru fotografiat, vrem să-ți vedem pasiunea manifestându-se în această perioadă, printr-un nou concurs F64, în parteneriat cu GARANTI Bank.

Astfel, astăzi lansăm concursul  “Frumusețea tradiționalului românesc”

“Frumusețea tradiționalului românesc”

În perioada 4-23 aprilie 2017, îți așteaptăm fotografiile inspirate din primăvară și tradițiile acesteia, de paște, de înviere sau de natura care odată revenită la viață se pregătește pentru arșița verii, fie că vorbim de locuri cunoscute sau nu din România.

Căutăm să regăsim în fotografiile înscrise emoție, prospețime, naturalețe, tradiții. Fotografiile trebuie să respecte regulile de compoziție și estetică fotografică. Să denote creativitate, să ne suprindă cu diversele obiceiuri sau locuri reprezentative.

La acest concurs pot participa toți cei care înscriu maxim 3 fotografii cu tema “Frumusețea tradiționalului românesc” în platforma de concurs F64.

Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație etc). Nu se acceptă colajele.

Înscrie-te!

concurs

Jurizare

Jurizarea se va desfășura în data de 26 aprilie 2017, iar juriul va desemna câștigătorii conform criteriilor fotografice (compoziție, cromatică, încadrare, emoție, poveste, respectarea temei etc).

Jurații acestui concurs sunt Marcel Cristocea și Ovidiu Lazăr Vlad.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe pagina de Facebook F64 sau pe blogul F64, pe 28 aprilie 2017.

“Frumusețea tradiționalului românesc”

Premii

Premiul I – Câștigătorului mare i se va acorda un voucher în valoare de 1300 RON din partea Garanti Bank pentru a cumpăra tot ce-și dorește de la F64.

Premiul II – O imprimantă Canon Selphy CP-1200

Premiul III – O geantă foto Somita Navi 21

Concurenții nu pot câștiga mai mult de un premiu.

Înscrie-te!

concurs

Citește regulamentul complet AICI!

PS: Dacă ești în căutare de sfaturi suplimentare, materialele de mai jos ți-ar putea fi utile.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.