CONCURS: F64 și Garanti BANK – “Iubește Românește”

Postat de: F64 F64

Luna februarie este luna îndrăgostiților, ultima lună de iarnă care, parcă odată cu Valentine’s Day, ne încălzește pentru primăvară. Și, fiindcă ne-am gândit că sigur ai niște fotografii inedite alături de persoana iubită sau cu locuri din România pe care le iubești, F64 lansează alături de Garanti BANK concursul Iubește Românește“.

În perioada 1-24 februarie 2017, îți așteaptăm fotografiile de cuplu sau cu locuri dragi din țară, fie că vorbim de foști sau actuali parteneri de viață, de locuri cunoscute sau obscure din România.

Căutăm să regăsim în fotografiile înscrise emoție, iubire, dragoste, naturalețe care să respecte regulile de compoziție și estetică fotografică. Să denote creativitate să ne suprindă cu cu diversele obiceiuri sau locuri reprezentative.

La acest concurs pot participa toți cei care înscriu maxim 3 fotografii cu tema “Iubește Românește” în platforma de concurs F64.

Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație etc). Nu se acceptă colajele.

Inscrie-te!

 

 

Premii

Jurizarea se va desfășura în data de 27 februarie 2017, iar juriul va desemna câștigătorii conform criteriilor fotografice (compoziție, cromatică, încadrare, emoție, poveste, respectarea temei etc).

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe pagina de Facebook F64 sau pe blogul F64, pe 1 martie 2017.

Premiul I – Câștigătorului mare i se va acorda un voucher în valoare de 1300 RON la F64, pentru a achiziționa orice produse dorește.

Acest premiu se va acorda fotografiilor care surprind îndrăgostiți sau gesturi frumoase surprinse în locuri din România, rurale sau urbane.

Premiul II – O imprimantă Canon Selphy CP-1200

Premiul III – Acumulator extern Anker Power Core 10000 mAh

Premiile II și III vor fi acordate cu alte subiecte inspirate din titlul concursului – locuri și tradiții din România pe care le iubești etc.

Concurenții nu pot câștiga mai mult de un premiu.

Inscrie-te!

concurs

Citește regulamentul complet AICI!

PS: Dacă ești în căutare de sfaturi suplimentare, materialele de mai jos ți-ar putea fi utile.

*Prin înscrierea în concurs, participanții își exprimă acordul implicit ca fotografiile lor să poată fi făcute publice și utilizate în scop publicitar (pentru promovarea altor concursuri F64/Garanti Bank sau în diverse articole). În situația în care participantul este o persoană cu capacitate de exercițiu restrânsă, se prezumă că participarea acestuia a fost făcută cu acordul părinților sau tutorelui, după caz, și că, implicit, există acordul acestora din urmă ca numele și fotografiile persoanelor pentru care sunt răspunzătoare să fie făcute publice și utilizate în scop publicitar.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top