Votează produsul anului și câștigă!

Postat de: F64 F64

La sfârșitul fiecărui an, deși suntem ocupați și asaltați de sărbători, petreceri, cadouri și tradiții, în tot acest haos mai plăcut sau mai puțin plăcut, în funcție de preferințe, își face loc un moment anume; un moment important pentru fiecare dintre noi.
Te poate lovi când te-ai întors acasă după ultima zi de muncă sau în prima zi de concediu, poate chiar în timpul mesei festive de Crăciun sau petrecerii de Anul Nou. Vorbim aici despre momentul acela personal în care tragem linie și ne luăm câteva clipe pauză, de la tot.
Luăm această pauză pentru a reflecta asupra tututor lucrurilor care ne-au influențat în 2016 pentru ca mai apoi, să putem fi deschiși la începerea unui nou capitol și anume, 2017.
Ca un rămas bun, o urare de sărbători fericite și un start “fresh”, F64 lansează pe ultima sută de metrii a acestui an campania “Produsul anului” care se desfășoară în perioada 28 decembrie 2016 – 10 ianuarie 2017, online pe site-ul nostru și în magazinul F64 (Bulevardul Unirii nr. 45, București), pentru produsele din următoarele categorii.