Mariana Pop

Samyang 8mm T3.8 Cine Lens face știrea sezonului la Digi24

La începutul noului sezon, Digi24 va lansa o campanie prin care îi portretizează pe unii dintre jurnaliștii săi cei mai cunoscuți. Cum se spune, vedetele postului…
Nu tocmai, căci „noi, la Digi24, nu avem vedete!” ne-a contrazis echipa de filmare pe care am întâlnit-o în centrul Bucureștiului. Printre alții, i-am recunoscut pe Liana Alexandru, Radu Maxim si Oana Zamfir zâmbind către cameră.
Aha, deci ei sunt subiecții portretelor! Dacă nu-s vedete nici ei, pe care îi salută necunoscuții pe stradă, adresându-le complimente și încurajări, atunci cine mai e? am întrebat noi. Ni s-a răspuns că vedeta, la aceste filmări, mai spectaculoase ca de obicei, este obiectivul Samyang 8mm f/3.8 care permite un unghi de vedere vast, conferind filmării conotația de privire de ansamblu, atotcuprinzătoare. „Așa privim noi lumea. Și, odată cu noi, și telespectatorii noștri”, ne-a spus Oana, surâzătoare.
Obiectivul-vedetă a fost oferit echipei Digi24 de către prietenii de la F64, ca fiind ideal pentru filmări de stradă, peisaje și arhitecturi spectaculoase. Pasionații de foto-video vor admira performanțele versatile și creative ale „vedetei” Samyang 8mm f/3.5 cu ochii lor, din aceasta lună, septembrie, pe canalele Digi.
Despre Samyang 8mm T3.8 VDSLR CSII – Cine Lens
Acest obiectiv vă permite să filmați dintr-o perspectivă pe care nici ochiul uman nu o poate acoperi, putând folosi deformările și distorsiunile geometrice în scop creativ.
Proiectat special și exclusiv pentru aparatele reflex digitale cu senzor APS-C, asigură un unghi de acoperiere de 180º.
Pentru a facilita citirea valorilor distanței focale și a diafragmei, indicii lor au fost plasați în poziție paralelă cu axa obiectivului.
Specificații de bază:
• Focalizare: manuală
• Distanţa focală: 8mm
• Diametru diafragmă: max f/3.5
• Luminozitate efectivă diafragmă: T3.8 (minim T22)
• Construcţie: 10 elemente în 7 grupuri (1 lentila asferica)
• Distanţa minimă de focalizare: 0.3m
• Nu permite montarea filtrelor
• Parasolarul este detaşabil!
Galerii foto de la filmări: 


Un material de Sebastian Neșu.
[products ids=125003666,125003665,125005947,125005948]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.