Mariana Pop

Samyang 8mm T3.8 Cine Lens face știrea sezonului la Digi24

La începutul noului sezon, Digi24 va lansa o campanie prin care îi portretizează pe unii dintre jurnaliștii săi cei mai cunoscuți. Cum se spune, vedetele postului…
Nu tocmai, căci „noi, la Digi24, nu avem vedete!” ne-a contrazis echipa de filmare pe care am întâlnit-o în centrul Bucureștiului. Printre alții, i-am recunoscut pe Liana Alexandru, Radu Maxim si Oana Zamfir zâmbind către cameră.
Aha, deci ei sunt subiecții portretelor! Dacă nu-s vedete nici ei, pe care îi salută necunoscuții pe stradă, adresându-le complimente și încurajări, atunci cine mai e? am întrebat noi. Ni s-a răspuns că vedeta, la aceste filmări, mai spectaculoase ca de obicei, este obiectivul Samyang 8mm f/3.8 care permite un unghi de vedere vast, conferind filmării conotația de privire de ansamblu, atotcuprinzătoare. „Așa privim noi lumea. Și, odată cu noi, și telespectatorii noștri”, ne-a spus Oana, surâzătoare.
Obiectivul-vedetă a fost oferit echipei Digi24 de către prietenii de la F64, ca fiind ideal pentru filmări de stradă, peisaje și arhitecturi spectaculoase. Pasionații de foto-video vor admira performanțele versatile și creative ale „vedetei” Samyang 8mm f/3.5 cu ochii lor, din aceasta lună, septembrie, pe canalele Digi.
Despre Samyang 8mm T3.8 VDSLR CSII – Cine Lens
Acest obiectiv vă permite să filmați dintr-o perspectivă pe care nici ochiul uman nu o poate acoperi, putând folosi deformările și distorsiunile geometrice în scop creativ.
Proiectat special și exclusiv pentru aparatele reflex digitale cu senzor APS-C, asigură un unghi de acoperiere de 180º.
Pentru a facilita citirea valorilor distanței focale și a diafragmei, indicii lor au fost plasați în poziție paralelă cu axa obiectivului.
Specificații de bază:
• Focalizare: manuală
• Distanţa focală: 8mm
• Diametru diafragmă: max f/3.5
• Luminozitate efectivă diafragmă: T3.8 (minim T22)
• Construcţie: 10 elemente în 7 grupuri (1 lentila asferica)
• Distanţa minimă de focalizare: 0.3m
• Nu permite montarea filtrelor
• Parasolarul este detaşabil!
Galerii foto de la filmări: 


Un material de Sebastian Neșu.
[products ids=125003666,125003665,125005947,125005948]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *