Expuneri fotografice : Cosmin Gogu despre fotografia de modă

Am dedicat lunile februarie și martie fotografiei comerciale. Am povestit cu fotografii români despre fotografia de modă, fotografia de cuplu, fotografia de produs cu o singură sursă de lumină, fotografia de concert și fotografia culinară. Completăm acum aceste materiale cu un nou episod din „Expuneri fotografice”.
Ți-am pregătit pentru ultima zi de luni din martie un interviu despre fotografia de modă, cu Cosmin Gogu.

Interviu cu Cosmin Gogu

De la băiețelul care desena 1-2 ore pe zi în copilărie la fotograful care ne impresionează de fiecare dată cu ceva nou și creativ, Cosmin de povestește parcursul și povestea lui în artă și fotografie.
Despre anii de liceu și pictură, despre Academia de arte și primele experiențe foto, primul aparat foto-un Smena, filme expirate și experimente fotografice, revistele Vogue cumpărate de la metrou și joaca inițială care s-a transformat treptat în profesie.


Aflăm și ce înseamnă fotografia ca mod de viață, importanța „bagajului” vizual și cultural, precum și sfaturi despre fotografia de modă.
Toate în interviul de mai jos:

În aprilie, te așteptăm cu o nouă temă, dedicată fotografiei de călătorie. Rămâi cu ochii pe noi și nu uita sa te abonezi la canalul de YouTube al F64!
[products ids=1051623,1053620,125014797,10107497,125008317,125007165]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *