Tot de la Canon: camere de filmat noi din seria LEGRIA HF R

Canon a lansat tot astăzi, 5 ianuarie 2015, trei camere de filmat noi din seria LEGRIA HF R – şi anume LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 şi LEGRIA HF R606. Perfecte pentru surprinderea momentelor speciale în familie la calitate Full HD, noile camere de filmat vă ajută să realizaţi filme creative de care vă veţi bucura mereu.
Surprindeți momentele pe care le prețuiți
Combinând sistemul video Full HD Canon cu un procesor DIGIC DV4 de înaltă calitate, noile camere video vă ajută să surprindeţi momentele speciale în familie – de la sărbători la petreceri şi evenimente şcolare – în detalii uimitoare. Beneficiind de un obiectiv cu zoom optic de 32x, cu un zoom avansat de 57x, modelele vă oferă libertatea de a surprinde o gamă largă de scene şi subiecte, atât de aproape cât şi de la depărtare.
Veţi avea întotdeauna familia aproape când folosiţi zoomul puternic, datorită funcţiei Zoom Framing Assist (Asistentă la încadrare cu zoom). Pur şi simplu ţineţi apăsat butonul de căutare dedicat iar camera video vă va ajuta să repoziţionaţi subiectul înainte de a face din nou zoom in. Aveţi garanţia că fiecare filmare va fi clară, deoarece funcţia IS Inteligent reduce automat tremurul aparatului, conferindu-vă încrederea necesară pentru a face zoom-in pe acţiune chiar în momentul desfăşurării acesteia.
Pentru a vă ajuta să încadraţi mai bine fiecare cadru – precum grupuri mari la reuniuni de familie sau în peisaje solicitante în timpul vacanțelor – LEGRIA HF R68 este dotată cu un nou obiectiv Wide Attachement care poate fi montat rapid pe camera video pentru a scurtă distanța focală la 26,9 mm, lărgind orizontul general al camerei video.


Distracție pentru întreaga familie
Acum puteţi adăuga foarte simplu filmelor o notă de creativitate, datorită gamei de moduri noi de înregistrare, uşor de folosit. Cu ajutorul funcţiei de înregistrare cu încetinitorul, puteţi reduce vitezele cu 1/2x – ideal pentru surprinderea şi redarea fiecărui detaliu al primului gol marcat de un copil – sau să creşteţi viteza de desfăşurare a evenimentelor cu până la 1200x, ideal pentru recapitularea apusurilor surprinse în vacanță sau a excursiilor aventuroase.
Pentru a vă ajuta să surprindeţi şi să păstraţi momente de familie preţioase, clipurile video filmate în modul Baby sunt salvate automat într-un album dedicat, permiţând redarea acestora şi partajarea lor cu persoanele iubite. Pentru a vă asigura că amintirile dumneavoastre sunt în siguranţă şi că nu vor fi şterse din greşeală, funcţia de blocare a fişierului poate dezactiva funcţia de ştergere sau editare a fişierelor, astfel încât momentele voastre favorite să poată fi văzute de copii, fără niciun risc.
Partajați amintirile înregistrare
După ce aţi surprins toate evenimentele unei zile, acestea pot fi partajate cu alte dispozitive cu ajutorul compatibilităţii NFC (doar LEGRIA HF R68 și LEGRIA HF R66), inclusiv telefoane inteligente, tablete şi noua Staţie de Conectare CS100 Canon. De asemenea, este foarte uşor să încărcaţi conţinut pe site-uri de socializare şi servicii de cloud, pentru partajare instantă cu oamenii din întreaga lume. În plus, LEGRIA HF R606 este compatibilă cu carduri SD FlashAir permiţându-vă să partajaţi, să stocaţi şi să redaţi filmările pe telefon inteligent sau tabletă, fără conexiune la internet dedicată.
Cardul SD FlashAir™ dispune de memorie flash si de tehnologie LAN wireless – folosind aplicația de pe telefonul inteligent sau de pe tabletă puteți partaja, stoca și reda filmările realizate. Camera video respectă standardele referitoare la Cardul SD definite de Asociația SD.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.