Servicii F64 lansate în 2014

 
Ne-am dorit mereu să fim altfel și de cele mai multe ori am și reușit. Lucrăm din pasiune pentru fotografie sau, cum ne place să spunem: suntem devotați pasiunii tale. Ne plac provocările fotografice și dezvoltăm în permanență atât magazinul online cât și serviciile dedicate vouă, prietenilor F64.
2014 a fost un an plin și a adus cu sine câteva servicii și beneficii noi, cum ar fi:
 

  • Serviciul de PRINTING

printing
Lumea în care trăim este puternic tehnologizată și digitalizată, însă conectarea și senzația pe care ți-o conferă ținerea în mână a unei fotografii nu poate fi înlocuită de monitor, tabletă sau telefon.
Simplu de utilizat, serviciul Printing F64 vine în sprijinul tău și te ajută să dai viață oricând fotografiilor prin intermediul ultimelor tehnologii de printare. Ai posibilitatea să printezi fotografii de la 10×15 cm până la 100×150 cm, pe hartie fotografică sau pe canvas. Fotografiile pot fi ulterior cașerate pe mousse și/sau înrămate special pentru printurile de dimensiuni mari, iar livrarea este asigurată la nivel național.
Adaugi, personalizezi, printezi. Simplu și rapid. Alegi dimensiunea potrivită, tipul de hârtie  fotografică și de ramă, iar apoi comanzi. În acest mod, poți păstra pentru totdeauna momentele imortalizate și să dai viață amintirilor tale. Serviciul poate fi folosit atât online, cât și in direct în magazin.
Pentru detalii suplimentare, citește mai multe aici.

  • Serviciul de închiriere echipament foto-video

inchiriere foto
Disponibil momentan doar pentru clienții silver și gold, serviciul de închiriere îți pune la dispoziție soluția perfectă pentru a te bucura în voie de aparatul și accesoriile foto-video mult dorite, la prețuri accesibile. Le folosești când ai nevoie, testezi ce vrei fără costuri prea mari și nu faci rabat la calitate pentru situațiile și proiectele care necesită un anumit tip de echipament foto-video.
Citește mai multe informații despre serviciul închiriere aici.

  • Verificarea coletului la livrare


Din octombrie a.c. am introdus și posibilitatea de verificare a coletului la livrare, înainte de plată. Verificarea se poate efectua doar în prezența curierului, în limita a 5 minute, și presupune o analiză estetică, nu tehnică (probe de funcționare), a produselor comandate. Astfel, te poți asigura că ceea ce ai comandat este și în colet iar dacă produsul a fost încurcat sau deteriorat la transport, poți refuza coletul pe loc.
Pentru comenzile parțial neconforme, refuzul de primire se poate aplica doar pentru întregul colet. Pentru mai multe detalii, intră aici.

  • CHAT non-stop

chat online
Ne-am remarcat mereu prin consultanții noștri bine pregătiți, iar acest suport nu se oprește în magazin și nici la ora de închidere.
Ai consultanță online non-stop. Întreabă-ne orice, oricând. Consultanții F64 te așteaptă cu răspunsul la orice întrebare. De oriunde te-ai afla, intră pe www.f64.ro și vei găsi tot suportul pentru alegerea echipamentului potrivit sau pentru orice altă problemă foto-video. Te așteptăm!

  • Program extins de prelucrare a comenzilor online

servicii F64
Tot în beneficiul tău, am extins și programul de procesare a comenzilor online până la ora 18:30. Orice comandă înscrisă până la această oră va fi livrată a doua zi începând cu ora 10:00.

  • Serviciul pick-up & return

pickup & return
Ai achiziționat un produs, e încă în garanție și s-a defectat? Pentru produsele servisate în garanție, la noi beneficiezi de serviciul pick-up & return. Adică îți trimitem un curier acasă pentru a ridica produsul și a-l aduce la service, iar după ce a fost reparat îl primești înapoi, fără costuri suplimentare.  Pentru a beneficia de acest serviciu este necesar să te loghezi în contul tău de client și să înscrii o cerere RMA. În cel mult 24h (exceptând weekendul) vei fi contactat telefonic de unul dintre consultanții noștri pentru a stabili detaliile legate de ridicarea produslui.

  • Extinderea perioadei de retur

Știm că alegerea echipamentului foto-video care să te reprezinte nu este mereu ușoară, astfel că începând din 2014 ai la dispoziție o perioadă de retur extinsă la 30 de zile, fie că produsul te nemulțumește în vreun fel sau doar te-ai răzgândit. Mai multe detalii aici.

  • Curs acreditat de editare foto!

curs acreditat editare foto
Am pregătit pentru tine un curs de specializare, acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificari.  Participând vei putea dobândi o diplomă de specializare în lucrul cu Photoshop. Cursul este susţinut de Radu Tudoroiu, un fotograf talentat care are o varietate de proiecte în derulare sau finalizate şi poate preda în cunoştinţă de cauză tot ceea ce ţine de editare în Photoshop.
Acest curs a venit ca o continuare firească a primului curs acreditat desfăşurat de F64, Fotograf pro in 8 saptamani, susţinut de Radu Grozescu.
Diplomele obţinute sunt recunoscute de Statul Român şi de ţările membre ale Uniunii Europene (cu menţiunea celor de la ANC de a contacta Ministerul Muncii înainte de deplasare în tara respectivă). Cursul va fi postat în curând pe site.
Rămâi alături de noi și în 2015!
 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • asteptam si noutatile pentru 2015

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.