Expoziţie foto Labyrinth

Toţi pasionaţii de fotografie care rămân în Bucureşti în weekend au ocazia să participe la vernisajul expoziţiei foto Labyrinth, sâmbătă, 28 iunie, la ora 18.30.
Expoziția Labyrinth include 181 lucrări, propuse de 81 de autori şi împărțite în 5 secțiuni, și va fi putea fi vizitată în perioada 28 iunie – 15 august 2014, într-un nou spațiu expozițional aflat în centrul capitalei, in Str. D.I.Mendeleev nr. 7-15, Sector 1, Bucureşti.
Expoziţia va cuprinde următoarele secţiuni:
URBANISM ȘI ARHITECTURĂ
În cadrul acestei secţiuni sunt expuse 30 de cadre, alături de cea a invitatului special al acestei secţiuni, Alexandru Crişan.
FOTOGRAFIE DE STRADĂ
În cadrul acestei secţiuni sunt expuse 35 secvenţe fotografice, alături de cea a invitatului special al acestei secţiuni, Vlad Eftenie.
PEISAJ ȘI NATURĂ
În cadrul acestei secţiuni sunt expuse 35 fotografii, alături de cea a invitatului special al acestei secţiuni, Sorin Onişor.
PORTRET
În cadrul acestei secţiuni sunt expuse 39 portrete, alături de lucrarea invitatei speciale a acestei secţiuni, Gina Buliga.
FINE ART
În cadrul acestei secţiuni sunt expuse 36 imagini, alături de cea a invitatului special al acestei secţiuni, Daniel Ilinca.
Printre organizatorii evenimentului se numără grupul Education PointAsociaţia Bucureştiul meu drag, revista Foto4All alături de F64.
Nu uitaţi deci!
Vernisajul expoziţiei: sâmbătă 28 iunie 2014 – ora 18:30.
Locul vernisajului: Str. D.I.Mendeleev nr. 7-15, Sector 1, Bucureşti (la etaj).

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Evenimentul estefoarte interesant. Nu pot ajunge la vernisaj dar vreau sa vad expozitia. Care este programul de vizitare sauunde poate fi gasit?
    Multumesc

    • Expozitia poate fi vizitata pana pe 15 august, intre orele 9 si 19, zilnic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.