F64 merge la festivalul Street Heroes și te premiază cu un zbor cu parapanta!

F64 va fi prezent la a-8-a ediție a festivalului STREET HEROES Lucky 13 fueled by burn, un show incendiar cu muzică, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle și street wear mixat 24 de ore fără oprire, care va avea loc pe 30 august în București la Arenele Romane.
F64 va fi prezent la acest eveniment pentru a imortaliza cele mai spectaculoase imagini ale show-ului de sporturi extreme și cultură urbană care se anunță a fi incendiar dar și pentru a organiza o tombolă care are ca premiu un zbor cu parapanta. Ce trebuie sa faci? Vino la festivalul Street Heroes si intra in posesia flayer-ului! Aici vei gasi toata detaliile despre cum poti castiga o excursie la inaltime.
La fiecare ediție, STREET HEROES a încercat să se reinventeze, să evolueze și să ne surprindă: au construit rampe, pereți de graffiti, au decorat bowl-ul din parcul Tineretului, au construit un skatepark indoor la Turbohalle, au mers în delegație la Cluj la festivalul Electric Castle unde au construit un spot urban de 300 m2 cu skatepark și pereți de graffiti.
Cei mai buni sportivi din România și invitații internaționali vor arunca în aer cele mai spectaculoase trick-uri ale lor în skatepark-ul Street Heroes special construit în mijlocul Arenelor Romane.


”STREET HEROES este „cea mai cool tabără în care ai fost vreodată, comprimată în 24 de ore full-armed cu delicii” – e locul în care se adună toți fresh-makerii locali, tineri care, cu energia și pasiunile lor, creează viitorul, fiecare are libertatea să se exprime cum își dorește: unuii vin pentru muzică, alții sunt sportivi sau fac graffiti, unii dansează iar alții sunt styleri. La Street Heroes pentru toți e o zi mind-blowing în care vin și se întâlnesc cunoscuți sau necunoscuți care au pasiuni comune legate de cultura urbană; este acest pop-art contemporan. Ce ne-am propus noi să facem prin acest festival este să popularizăm aceste valori alternative, să le adunăm și să le mixăm ca împreună să formeze Generația Street Heroes. Încercăm ca la fiecare eveniment să ii facem să interacționeze cu cele mai fresh curente și de aceea schimbăm mereu  ceva; ne place să știm și să arătăm mereu “știrea din ziarul de mâine” – pe cea din “ziarul de azi” o știu deja toți... Cred ca cel mai important este să nu-ți pierzi încrederea în pasiunile tale și să te lupți să evoluezi. Noi evoluăm la fiecare eveniment, dar odată cu noi și aceste generații de tineri pe care trebuie să îi motivăm să interacționeze între ei și să-și creeze pasiuni comune. Cu atât mai mult în aceste timpuri, ale platformelor online sociale, în care fiecare stă izolat în fața ecranului de laptop sau smart-phone și este un superstar până la următoarele cinci posturi. Chiar dacă mulți nu sunt încă pregătiți pentru toate aceste schimbări, fiind crescuți probabil de niște părinți conservatori, la final toți se întorc acasă cu experiențe de povestit; iar asta este cel mai important, pentru evoluția lor dar și pentru evoluția singurului festival de cultură urbană și sporturi extreme din Romania”,spune Ciprian Dicu, organizator Street Heroes Festival.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.