Noul Cyber-shot HX50: cea mai mică și mai ușoară cameră digitală cu zoom 30x

Indiferent că vorbim de expediții în jurul lumii sau de o simplă plimbare duminică în parc, noua cameră Cyber-shot™ HX50 de la Sony oferă fiecărei scene bogăția de culori și de detalii, respectiv claritatea pe care o merită – chiar și la un nivel ridicat de zoom. Încorporând un senzor de 20,4MP și tehnologia de stabilizare a imaginii, noul HX50 realizează fotografii pline de culoare și înregistrări video Full HD, chiar și de la distanțe foarte mari. Mai mult, HX50 este cea mai mică și mai ușoară cameră digitală cu zoom optic de 30x din lume.

Caracteristici de anvergură într-un corp compact

Deși poate fi tentant să vă bazați pe smartphone, noul HX50 oferă fotografilor nenumărate motive de a investi într-o cameră digitală de buzunar. Zoom-ul optic remarcabil oferă flexibilitate în alegerea poziției de fotografiere, în timp ce tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot garantează calitatea înregistrării. Chiar și la un zoom de 30x, HX50 oferă o stabilitate a imaginii de două ori mai bună față de modelul Cyber-shot™ HX200V.

Se poate surprinde o secvență de 3 imagini la zoom 10x, 20x și 30x? 

Având la bază senzorul de imagine Exmor R CMOS de 20,4-megapixeli și un procesor BIONZ, camera HX50 produce imagini de rezoluție înaltă chiar și în condiții de iluminare slabă. În plus, camera este de două ori mai rapidă decât Cyber-shot™ HX200V la nivelul maxim de zoom, iar autofocalizarea acționează ultra rapid și captează până și momentele efemere. Modulul Wi-Fi integrat permite partajarea rapidă și ușoară a celor mai frumoase imagini cu întreaga familie.

Pentru cei care posedă cunoștințe avansate despre arta fotografică și vor să personalizeze în detaliu fiecare cadru, camera include un cadran pentru modificarea compensării timpului de expunere și un cadran pentru alegerea modurilor manuale P/A/S/M. Patina universală permite atașarea unor accesorii precum blițul sau microfonul, care este indispensabil pentru obținerea unei calități audio superioare în filmările Full HD (50p). Valoarea pachetului este sporită de includerea unui Multi Terminal ce permite utilizarea prin telecomandă – foarte utilă pentru fotografierea cadrelor apropiate și pentru filmare.

Durata de funcționare a bateriei este un aspect critic, mai ales când vine vorba de călătorii și de excursii. Bateria litiu-ion X-type din Cyber-shot™ HX50 combină cele mai mici dimensiuni de până acum cu o durată de funcționare de invidiat: se pot realiza 400 de fotografii dintr-o singură încărcare.

Creați-vă propriile filme

HX50 este ideal și pentru cei care fac înregistrări, nu doar fotografii. Camera captează secvențe video Full HD (50p) deosebit de fluide grație tehnologiei de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot (Active Mode). Compatibilitatea cu tehnologia TRILUMINOS Colour permite redarea pozelor in culori vii pe televizoarele BRAVIA TRILUMINOS Display.

Vreți să fiți mai creativi? Noul HX50 oferă posibilitatea experimentării cu nouă efecte de imagine diferite, portretele de familie primind o nouă alură. Modul Intelligent Sweep Panorama oferă trei efecte pe lângă cele patru efecte pentru filme.   

HX50 este disponibil pe piață începând cu luna mai a.c.

Specificații tehnice

Caracteristici

DSC-HX50 / DSC-HX50V

Număr real de pixeli (aproximativ)

20,4 megapixeli

Senzor imagine

Exmor R CMOS de tip 1/2.3 (7.82mm)  

Procesor imagine

BIONZ

Obiectiv

Sony G, 24-720mm,  f/3.5 (W) – 6.3 (T), 11 elemente în 10 grupe (inclusiv 5 elemente asferice)

Zoom

30x

ISO (fotografie)

Auto/80/100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/

2000/2500/3200/4000*/5000*/6400*/8000*/10000*/12800*

* Valori atinse folosind tehnologia “By Pixel Super Resolution” technology și mod de fotografiere în rafală.

Display

7.5cm (tip 3.0) (4:3) / 921,600 dots / Xtra Fine / TFT LCD

Wi-Fi

Da

Baterie

NP-BX1 și încărcător USB

Durata de funcționare a bateriei / fotografiere (aproximativ)

400 imagini* / 200 minute

 

* standard CIPA, măsurători interne. Valori aproximative: valoarea reală depinde de condițiile de foitografiere

Dimensiuni aproximative L x Î x l

108.1mm x 63.6mm x 38.3mm

Greutate (doar corp, excluzând mediul de stocare și bateriile)

Aproximativ 272g (Bateria și cardul Memory Stick DUO incluse) Aproximativ 246g  (doar corp)

 

Produs:
[products ids=125003734]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.