O camera pentru o mie de voluntari

Colaborarea noastra cu F64 a inceput voios printr-un e-mail in care ceream o mana de ajutor pentru a ne promova frumosul eveniment, Volunteers Fest. Am primit camera video intr-o zi de joi, nestiind in prealabil ce model sau ce brand vom folosi pentru filmare. Am ramas placut surprins cand ni s-a oferit Sony HDR PJ740VE fiindca nu mai lucrasem niciodata cu acest brand si recunosc faptul ca eram curios.

Camera video Sony HDR-PJ740VE, FullHD, Black este o camera compacta cu un design atragator şi are o greutate de 580 de grame. Ce ne-a uimit placut a fost proiectorul video incorporat si redarea Full HD. Eram atat de curios incat am filmat repede voluntarii prezenti pentru a incerca aceasta caracteristica, iar in 10 minute eram toti pe canapea si ne uitam pe perete la proaspatul clip filmat.

Camera poate filma la rezolutie 1080 50p in AVCHD sau MPEG4 si are un obiectiv cu zoom optic 10x si stabilizare care functioneaza incredibil de bine chiar si atunci cand filmam in mers. Camera are ecran LCD Touch Screen care functioneaza foarte bine si precis.

DSC_0002

Printre celelalte specificatii tehnice care intaresc ideea unei camere video de inalta calitate putem aminti de senzorul CMOS cu rezolutie de 24 mega pixeli si procesorul de imagine BIONZ dual. Modulul GPS care poate indica pozitia exacta pe hartile detaliate pentru a sti unde a fost facuta filmarea. Camera se descurca foarte bine si in cadrul incaperilor sau zonelor cu iluminare slaba.

Ca puncte minus, as aminti de microfonul incorporat care absoarbe destul de mult zgomot de fundal, tocmai de aceea, in cazul nostru, s-a folosit o lavaliera.

DSC_0005

In concluzie, Sony HDR-PJ740VE este o camera foarta buna, cu o constructie compacta care ofera o imagine ireprosabila.

Filmarile au durat 2 zile, iar ce a iesit puteti vedea in clipul urmator.

Multumim F64 pentru sprijin!

multumim f64

Voluntarul ce-a muncit, o luna va fi rasplatit!
 
Participa si tu in perioada 1-28 aprilie la Volunteers Fest, un proiect intern marca Brigada de Voluntari dedicat relaxarii si binedispunerii voluntarilor prin intermediul activitatilor organizate pe parcursul a patru saptamani tematice: creativa, educativa, aplicativa si sportiva. Tot in cadrul festivalului veti avea ocazia sa fiti regizori, actori, dar si spectatori la un concert marca BdV! 
 
Mai multe detalii si alte surprize vor aparea curand aici.  

 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Ma bucur ca din prezentarea voastra se poate vedea ceva mai mult decat o simpla postare.
    Cate poze se poate face cu acelasi aparat in conditile in care bateria nu este reincarcata fara blitz?
    Ne putem bucura de cateva sute de poze fara sa ne facem probleme?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.