Dragostea in Texte si Pretexte

Se apropie… Mai sunt doar cateva zile pana cand ii poti dovedi (nu ca ar mai fi nevoie) inca o data ca o iubesti! Vorbim evident de zilele de 14 februarie si de 24 februarie, in caz ca esti mai traditionalist, cand dragostea se dezlantuie, cand asteptarile cresc, cand nervii sunt intinsi la maxim, cand florile si bomboanele sunt la mare cautare, cand inimioarele si jucariile din plus au vanzari record. Noi avem incredere in tine, pentru ca te stim un tip foarte creativ. 😛 

Stim ca te-ai pregatit de ceva timp pentru aceasta zi, ai ochit si cadoul… problema ca e nu stii cum s-o convingi si pe ea ca e fix ce si-a dorit. Stim ca nu vrei sa o dezamagesti, sa o superi sau si mai rau, sa ii dai motive sa nu te mai iubeasca.

Noi spunem asa: Nu lasa motivul gresit sa-ti strice cadoul perfect!

Nu e nevoie sa stii doar tu ca un ringflash sau un beauty dish o fac mai frumoasa si mai speciala, si ea trebuie sa inteleaga. 🙂 Bine, bine, dar cum sa-i spui? Pai aici interevenim noi. Iti servim cate un text si un pretext tocmai bun de dus acasa. Si da, garantam ca vei avea parte de intelegere, ba chiar de o recompensa pe masura. 

Sa analizam putin situatia. Tu vrei un cadou pentru tine dar in acelasi timp vrei sa-i oferi si ei o zi frumoasa. Am inteles asta, tocmai de aia te sfatuim s-o faci cu cap. 🙂

Pentru ca vrem sa-ti fim alaturi, te anuntam ca incepand cu 10 februarie si pana pe 24 februarie, te asteptam cu fel de fel de motive, care mai de care mai bun si mai potrivit pentru ziua cea mare. Si ca nu cumva sa ratezi vreo oferta fierbinte, iti dam un pont pe gratis: Inscriete-te la NEWSLLETERUL F64. 🙂

Acum ca ai si cadoul si textul si pretextul, nu-ti mai dorim decat sa ai parte de multa iubire si fericire.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • vreau sa fiu inscris la concursurii..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.