Nikon anunta Nikon Image Space, noul serviciu de stocare si partajare

Nikon a anuntat in data de 22 ianuarie noul serviciu de stocare si partajare Nikon Image Space, disponibil incepand cu 28 ianuarie, care va inlocui solutia precedenta, my Picturetown. 

Disponibil tuturor utilizatorilor, indiferent de echipamentul folosit,  Nikon Image Space va facilita incarcarea, vizualizarea, organizarea si partajarea fotografiilor si filmelor prin folosirea unui sistem simplu si intuitiv. 

“Nikon a oferit incepand cu 2007 my Picturetown, primul nostru serviciu online de stocare a fotografiilor, care s-a dovedit foarte popular. Totusi, ne-am dat seama ca a venit momentul unei solutii complet noi – un serviciu mai intuitiv, usor si placut de folosit si mai bine integrat cu retelele sociale. Unul dintre cele mai bune aspecte ale NIKON IMAGE SPACE este ca este deschis tuturor, indiferent de marca aparatelor foto. Si este complet gratis”, a declarat Zurab Kiknadze, product manager Nikon Europe. 

Iata o lista cu avantajele Nikon Image Space:

– doua tipuri de conturi, ambele gratuite. Contul basic este disponibil tuturor utilizatorilor si ofera o capacitate de stocare de stocare de 2GB, iar cel Special – disponibil doar posesorilor de echipament Nikon – include nu mai putin de 20 GB. In plus, conturile Special ofera si functii mai avansate, cum ar fi abilitatea de a seta o parola la partajarea imaginilor si o functie care restrictioneaza descarcarea imaginilor. 
– utilizarea imbuntatita. Schimbari majore in design-ul ferestrelor usureaza considerabil functiile, de la incarcare, la vizualizare, organizare si partajare. 
– viteza mai mare. Nikon Image Space a fost optimizat pentru sistemele actuale de procesare, asigurand o viteza mai buna la incarcare si descarcare, cat si la operatiunile de manipulare. 
– o interactiune mai buna cu retelele sociale. Nikon Image Space usureaza considerabil partajarea si postarea pe site-uri ca Facebook si Twitter. 

Un beneficiu pentru utilizatorii my Picturetown este ca toate informatiile legate de cont, cat si fotografiile lor vor fi transferate automat catre Nikon Image Space.   

Nikon Image Space va fi disponibil la aceasta adresa www.nikonimagespace.com incepand cu 28 ianuarie.

Alți fotografi au mai citit și:

8 Comments

  • Am reusit sa obtin 20 gb!

  • Asta e doar asa ca sa ne bagam unghia in gat 🙂 . Am reusit sa-mi fac cont declarand ca sunt din UK, insa BASIC, care nu prea imi e de folos.

  • Da ce nu poti da ca si localizare o alta tara???
    Asa functioneaza, am testat.

  • Momentan locuiesc in Spania, dar am rugat un prieten sa verifice daca poate intra pe contul meu din Romania. A mers fara nici o problema. L-am rugat apoi sa-si creeze un cont (a ales Spania ca tara de rezidenta, desi cred ca functioneaza cu orice optiune) si de asemenea a functionat. Are cont de 2 GB, dar cred ca se poate face si upgrade la 20 GB, in cazul posesorilor de camere Nikon.

  • Ce cota de piata are Nikon in Romania ?

  • Pote se mai munceste inca la localizarea in limba romana 🙂
    Serios, daca nu este disponibil pentru Romania, de ce mai postati stiri de genul acesta ? Se aude, Skin ?

  • Fain! Noi Romani bani stim sa dam pe aparatura lor ca si dincolo dar drepturi nu avem la fel.
    Clasic…romanesc aproape.

  • Păcat că nu este disponibil si pentru utilizatorii din România, nici varianta Basic (2GB), nici cea pentru posesorii de aparatură Nikon(20GB) 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.