Concurs foto @WINTER AIR SPORTS – Final

La eveniment au participat  un numar mare de sportivi  atat din tara cat si din strainatate (Austria si Slovacia). Au fost inscrisi la concursurile de speedfly si snowkite un numar de 45 concurenti. Printre sportivi participanti au fost si nume bine cunoscute :
– Oliver Palmers (AUSTRIA)  vicecampion mondial la snowkite
– Toma Coconea- vicecampion mondial la cea mai dura competitie de adventure din lume unde  a parcurs aproximativ 1000 km în mers şi peste 800 km în zbor în cele 14 zile de concurs
– Marius Duta – detinatorul recordului mondial de salt cu parapanta dintr-un balon cu aer cald – 10760 m!

Mai multe despre evenimenta gasiti  pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/WinterAirSports

Concursul nostru de fotografie s-a incheiat iar castigatorii sunt:

 

• Locul 1 – GoPro Hero HD – Daniel Crangasu

 

• Locul 2 – Canon Selphy CP-800 – Mihai Băloianu

• Locul 3 – Canon Powershot A800 – Marian Negotei

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.