Concurs foto @WINTER AIR SPORTS

Este a 5-a editie , snowkite la Sinaia   un eveniment gravitaţional de anvergură. Astfel, intre 21-26 februarie cei mai de seamă participanţi din ţară, dar şi musafiri din străinătate, precum şi un public numeros, sunt aşteptaţi la Sinaia –Cota 2000, pentru concursul de snowkite si speedfly WINTER AIR SPORTS 2012. Festivalul este organizat de Asociatia Eco-S in colaborare cu Primaria Sinaia.
Succesul va fi asigurat de invitaţii speciali, sportivi de renume mondial, care vor impresiona publicul cu evoluţiile lor deosebite:
-Oliver Palmers (AUSTRIA)  ,
-Toma Coconea- vicecampion mondial la cea mai dura competitie de adventure din lume unde  a parcurs aproximativ 1000 km în mers şi peste 800 km în zbor în cele 14 zile de concurs
-parasutistii….TNT-Brothers. TNT-Brothers este o asociatie sportiva infiintata pentru pasionati de saltul cu parasuta., TNT-Brothers sunt bucurosi ca in acest an va pot oferi un spectacol inedit la COTA 2000 in cadrul Winter Air Sports.
In acest an Winter Air Sports aduce un peisaj inedit pe platoul de la cota 2000. Daca pana acum erati obisnuiti sa priviti evenimentele la nivelul solului acum va trebui sa va ridicati ochii spre cer deoarece veti vedea cum “cad” oameni din elicopter. Da, e adevarat, in acest an echipa de parasutisti TNT-Brothers va acoperi cerul din Valea Dorului oferind un spectacol inedit: bine cunoscutele stele facute din oameni in cadere libera, zbor cu wingsuit-ul (acel “Batman” pe care il vedeti in filme), aterizari spectaculoase in paralel si multe alte surprize.
WINTER AIR SPORTS se desfăşoară pe platoul de la Cota 2000 Sinaia, din imediata vecinătate a telecabinei Cota 2000, având baza la staţia de sus a telescaunului din Valea Dorului.
Participanţii se pot inscrie la una dintre  categoriile de concurs:  Race Kite, Freestyle  si Speedfly .
WINTER AIR SPORTS va avea ceva pentru toată lumea.
DISCOVERY Snowkite  – initiere in snowkite sub supravegherea instructorilor. Vor  fi clinici introductive pentru cei care ar dori să incerce pentru  prima oara snowkiting si sa realizeze de ce este atât de captivant.
CONCURSURI  : RACE KITE, FREESTYLE si SPEEDFLY.

CONCURS foto

Ca in fiecare an F64 ofera premile pentru concursul foto. Toto ce trebuie sa faci e sa fi prezent la eveniment si sa trimiti cele mai bune imagini (max 4-5 la 1200px latura mare) pe adresa concurs@f64studio.ro pana joi 1 marite iar castigatorii vor fi anuntati vineri 2 martie. Premile nu sunt de ignoarat:
Premiul 1: GoPro Hero HD
Premiul 2: Canon Selphy CP-800
Premiul 3: Canon Powershot A800
DEMONSTRATII de Snowkite, Speedfly si salturi din elicopter.
Pe lângă probele de concurs, mai există o serie de evenimente conexe: demonstraţii, concurs foto,  videoproiectii, petrecere la HOTEL COTA 1400.
Programul WINTER AIR SPORTS este următorul:
Marti, Miercuri, Joi 21,22,23 febr – Antrenamente libere
Vineri, 24 Februarie – Înscrieri şi calificari
Sâmbătă, 25 Februarie – Calificări, finală,premiere şi afterparty
Duminică, 26 Februarie – Zi de dat la liber pentru sesiuni foto şi de filmare
Pentru mai multe informaţii referitoare la eveniment, hartă către traseu şi către locul de desfăşurare al petrecerii urmăriţi constant www.kitemania.ro şi contul nostru de facebook -WINTER AIR SPORTS – http://www.facebook.com/WinterAirSports

Alți fotografi au mai citit și:

5 Comments

  • […] Concursul nostru de fotografie s-a incheiat iar castigatorii sunt: […]

  • buna ziua,
    cât mai durează cu concursul? ne puteți spune?
    multumesc
    Andreea

  • Cand se anuta castigatorii la concurs?

  • Unde se pot vedea fotografiile castigatoare de anul asta?

  • Cand se afiseaza castigatorii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.