Sony transmite finalele Wimbledon in 3D

Premieră în lumea sportivă, finalele Wimbledon, campionatul mondial de tenis numărul 1, sunt filmate anul acesta în 3D şi transmise în direct în dimensiune 3D HD, în cinematografe 3D din întreaga lume. Transmisia în direct a producţiei 3D, în parteneriat cu BBC, postul ce difuzează campionatul Wimbledon, va fi de asemenea disponibilă pentru posturile de televiziune internaţionale interesate de achiziţie.

Sony şi The All England Lawn Tennis Club anunţă astăzi parteneriatul pentru transmisia Wimbledon în 3D, pentru toate cinematografele cu echipament compatibil, oferind oportunitatea perfectă pentru ca fanii să experimenteze Campionatul lor preferat într-un mediu cu totul nou, resimţind atmosfera deosebită a faimosului eveniment.
Sony va produce transmisiunile semifinalelor şi finalei masculine, precum şi finala feminină, în 3D HD, din poziţia de furnizor principal al Campionatului Wimbledon. Pentru difuzarea transmisiunii 3D a competiţiei de tenis în lanţuri cinematografice din întreaga lume, Sony colaborează cu SuperVision Media, partenerii de distribuţie ai companiei, pentru cinematografe.
Producţia 3D va fi, de asemenea, oferită canalelor interesate de difuzarea finalelor Wimbledon 3D. Cele două părţi caută să dezvolte şi alte posibilităţi prin care să difuzeze acest sport în dimensiunea 3D, pentru ca o audienţă şi mai mare să se poată bucura de frumuseţea tenisului.
Sony va filma şi difuza în direct finalele Wimbledon 3D, aducând bucuria şi spiritul atmosferei Wimbledon către o audienţă mai mare decât oricând.

Fujio Nishida, Preşedinte Sony Europe comentează: “Suntem onoraţi să colaborăm cu All England Lawn Tennis Club pentru a oferi un eveniment sportiv de asemenea anvergură tuturor iubitorilor de sport, în dimensiune 3D. Să urmăreşti un meci de tenis în 3D HD este o experienţă unică, ce aduce viteza acţiunii şi emoţiile fiecărei ocazii mai aproape de privitor; ca şi când spectatorii ar fi pe teren.”
Ian Ritchie, Chief Executive al The All England Lawn Tennis Club, spune: “Wimbledon este recunoscut pentru tradiţia şi patrimoniul ce îi stau în spate. În acelaşi timp, căutăm permanent noi metode de a îmbunătăţi felul în care ne prezentăm, prin împletirea tradiţiei cu inovaţia. Suntem încântaţi că parteneriatul 3D cu Sony nu doar că ne va garanta că suntem într-o eră foarte avansată a transmisiunilor sportive în direct, dar şi că vom reuşi să transmitem o experienţă nouă audienţei noastre, în special celor tineri.”

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.