Vlogging-ul poate fi cel mai potrivit instrument de promovare și de construire a imaginii brandului tău, așa că chiar dacă nu te gândești să faci un vlog în care să vorbești despre tine și activitățile tale, este indicat să te gândești la felul în care poți capta un nou tip de public pentru afacerea ta prin vlogging. Noi am pregătit pentru tine câteva articole și clipuri. 

Vlogging-ul devine din ce în ce mai popular. Tot mai multe persoane se orientează către această formă de creare de conținut. Fie că ești un vlogger de succes, fie că ești la început ori îți dorești să creezi propriul canal de Youtube, echipamentul corespunzător este esențial. Dacă deții echipamentul potrivit, spectatorii nu se vor plânge de calitatea videoclipului și de alte detalii tehnice. 

Pentru vlogging trebuie să ai în primul rand calități de public speaker, carisma și content-ul tau să fie de calitate pentru urmăritori.

Cu siguranță vei avea nevoie la început si de multă răbdare. Te vei simți ca Matt Damon în Martianul, vei fi un cosmonaut-internaut, care trimite mesaje în fiecare zi în speranța că cineva, de pe Pământ, îl va auzi și îi va răspunde.

Noi susținem pasiunea ta, așa că înainte de a te prezenta în fața publicului, vom trece în revistă echipamentul pe care îl poți folosi pentru un vlogging de calitate.

Dezvoltarea platformelor Social Media a generat nevoia unui nou tip de conținut, iar dacă o imagine face cât 1000 de cuvinte, un video face cât 10000 de cuvinte, iar vlogging-ul a devenit o necesitate a anului 2020.

Uneori, poate fi o adevărată provocare să te ocupi de canalul de Youtube, să generezi conținut de calitate etc. Ți-am pregătit o listă cu sfaturi și lucruri pe care orice vlogger ar trebui să le cunoască. 

Vloggingul, practic un blog ce are content exclusiv video, a devenit în ultima perioadă din ce în ce mai răspândit, în special in rândul tinerilor. Oricine dorește să devină viral pe YouTube și, în ciuda faptului că pare foarte ușor să postezi un filmuleț pe internet, nu este chiar asa ușor ca acesta să fie și apreciat.

Ai un vlog sau dorești să îți deschizi un canal de vlogging? Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune camere pentru vlogging!

Atunci când începi un vlog este necesar să ai grijă la câteva aspecte. Află din acest clip cum să îți alegi corect echipamentele pentru vlogging, cum să ai un sunet bun pentru vlogging și să îți alegi corect microfonul pentru camera cu care o să filmezi. În plus, descoperă care este cea mai importantă întrebare care te ajută cum să îți dai seama dacă o să ai un conținut apreciat, care o sa aibă succes.

Astăzi vom vorbi pe scurt despre un kit accesibil pentru vlogging cu ajutorul căruia poți da start primul tău VLOG.

Tu ce ți-ai dori de la un kit de vlogging pentru începători? Așteptăm impresiile și dorințele tale în secțiunea de comentarii a clipului, iar noi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil. 

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.