Lumix GH7

Descoperă noul mirrorless Lumix GH7, de la Panasonic!

Panasonic are plăcerea de a prezenta noul LUMIX GH7 - cel mai recent model al seriei LUMIX G Micro Four Thirds mirrorless.

LUMIX GH7 oferă performanțe video remarcabile, o gamă dinamică largă cu un senzor CMOS BSI de 25,2 MP BSI nou dezvoltat și performanțe AF îmbunătățite cu PDAF (Phase Detection Auto-Focus). Pentru a sprijini un flux de lucru eficient, necesar în mediile de producție profesionale, modelul GH7 beneficiază acum de posibilitatea de înregistrare internă Apple ProRes RAW*1 și, de asemenea, este prima cameră mirrorless care oferă posibilitatea de înregistrare audio pe 32 de biți *2, eliminând necesitatea de a regla nivelurile de înregistrare a sunetului în timpul filmării.

Odată cu creșterea rapidă a cererii de conținut video din ultimii ani, numărul echipelor de creatori video este în creștere. De asemenea, creatorii de conținut solicită îmbunătățiri suplimentare ale calității camerelor foto mirrorless în ceea ce privește performanțele video și portabilitatea. De la lansarea sa în 2009, seria noastră LUMIX GH și-a dezvoltat o reputație solidă în rândul creatorilor și al echipelor de producție video, fiind un model renumit pentru performanța de filmare, caracteristicile inovatoare și fiabilitatea sa.

LUMIX GH7 este o cameră foto mirrorless de ultimă generație care răspunde nevoilor creatorilor, indiferent de domeniul lor de creație.

Performanță ridicată, răspuns rapid și mobilitate excelentă

• Senzor CMOS BSI de 25,2 MP cu rezoluție ridicată și răspuns rapid, împreună cu o creștere a gamei dinamice de peste 13 stopuri*3 cu o nuanțare bogată
• Adoptarea PDAF pentru performanțe AF de mare viteză și precizie ridicată și sistem de recunoaștere de noi obiecte (de exemplu avioane și trenuri)
• Tehnologie îmbunătățită de stabilizare a imaginii, inclusiv corecția distorsiunii de perspectivă pentru înregistrări video și modul High în Active I.S. pentru a permite o compensare puternică atunci când fotografiați în mișcare

Calitate video îmbunătățită și fluxuri de lucru optimizate, de la filmare la post-producție

  • Înregistrare internă de 5,7K 30p ProRes 422 HQ și ProRes RAW HQ*
  •  Prima înregistrare audio pe 32 de biți din lume*2, care elimină necesitatea de a regla nivelurile de înregistrare audio în timpul filmării atunci când se utilizează noul adaptor pentru microfon XLR, DMW-XLR2 (vândut separat).
  • Permite utilizatorilor să încarce fișiere LUT originale și să aplice noi profile de culoare direct pe videoclipuri și fotografii cu REAL TIME LUT.
  • Permite înregistrarea proxy pentru eficientizarea fluxului de lucru și acceptă integrarea nativă Camera to Cloud cu Adobe’s Frame.io, permițând încărcarea automată a imaginilor și videoclipurilor, salvarea, partajarea și lucrul în comun prin intermediul cloud-ului.
  •  Înregistrare Open Gate pentru a permite o încadrare flexibilă pentru orice platformă de social media sau pentru nevoile cliențil

De încredere în domeniul producției video

  • Înregistrare video nelimitată, posibilă datorită procesării eficiente a căldurii și integrării unui ventilator de răcire*4.
  • Monitor cu unghi de înclinare liber, care nu interferează cu cablurile HDMI sau USB atunci când este manevrat
  • Capabilă să reziste în medii dificile, cu rezistență la praf, rezistență la stropi*5 și rezistență la îngheț până la -10 grade Celsius/14 grade Fahrenheit.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.