8 motive pentru a alege Nikon Z 6II – mărturiile fotografilor

Nikon Z6 II Aparat Foto Mirrorless 24.5MP Video 4K Wi-Fi Body Negru

Bianca Petrișor

Numele meu este Bia și sunt fotograf de aproximativ 15 ani. În decursul acestor ani am luat la rând cam toate brandurile de aparatură foto, stabilindu-mă acum la Nikon, mai precis la Nikon Z 6II.

În urma unei campanii de fashion, m-am îndrăgostit iremediabil, în primul rând, de culorile fantastice care le poate scoate acest aparat. Lucrând mult cu modele și trecând prin multe posinguri într-un timp relativ scurt, funcția de eye tracking și autofocus este absolut rai, pentru mine, personal. Mă ajută să prind cadrul acela perfect fără să îmi fac griji de focus, pentru că întotdeauna este acolo.

Al treilea aspect care m-a surprins și continuă să o facă, always, este capabilitatea sa de a produce o fotografie superbă și fără prea mult noise în lowlight. Pot să spun că aceste trei features la Nikon Z6II mă fac să îmi placă din ce în ce mai mult să fotografiez.

Bianca este fotograf de fashion. Mai multe despre ceea ce realizează ea poți găsi în portofoliul ei: http://www.biapetrisor.com sau pe pagina de instagram: @biapetrisor.