O fuziune intre trecut si prezent: NIKON lanseaza emblematicul aparat foto Z f

Combinând designul tradițional cu performanțele superioare, Z f este un aparat care nu trebuie să lipsească din nicio geantă de kit. Nikon are plăcerea să anunțe lansarea celui mai recent aparat foto mirrorless al său – Z f – atractiv, elegant și sofisticat

Nikon Zf Aparat Foto Mirrorless 4K 24.5 MP Body

Nikon Zf Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv 40mm f/2 SE

Nikon Zf Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv 24-70mm f/4 S

Întruchipare a bunului-gust, Z f se mândrește cu un design de patrimoniu excelent, inspirat de camera de filmat emblematică Nikon FM2, lansată în 1982, combinat cu tehnologie avansată și cu performanțe superioare. Completat cu logoul Nikon utilizat în anii 1970 și 80, Z f este conceput cu atenție pentru a îmbina nostalgia cu tehnologiile de ultimă oră, punând la îndemâna utilizatorilor noi opțiuni de creativitate.

Acest aparat foto cu aspect clasic arată la fel de bine pe cât fotografiază. Indiferent dacă este ținut în mână sau stă pe măsuța de cafea, Z f atrage în mod sigur atenția prin combinația estetică între cool și retro. Rafinamentul este esențial la acest produs, corpul din aliaj de magneziu având un finisaj elegant, lucios, completat frumos de pielea artificială.

Totodată, selectoarele, butonul de declanșare și comutatorul de alimentare sunt confecționate din alamă, dând o senzație de înaltă calitate. Pentru a se bucura și mai mult de acest design premium, utilizatorii vor putea alege din șase opțiuni de culori exterioare premium, pentru a-și personaliza aparatul foto și a-l potrivi mai bine cu stilul lor individual.

Agil, ușor și compact, Z f este însoțitorul perfect pentru orice excursie, sesiune de fotografiere sau zi petrecută afară. De asemenea, datorită capacităților sale remarcabile, care rivalizează cu ale aparatelor foto profesionale, Z f iti va permite să te orientezi cu succes spre fotografia de peisaj, fotografia de stradă, fotografia de portret și nu numai.

Indiferent dacă doresti să faci fotografii cu oameni sau in natura, performanțele excepționale de urmărire AF ale aparatului foto fac posibilă menținerea focalizării asupra subiectelor în mișcare – cu viteză, claritate și precizie. Pe lângă funcția de înregistrare video avansată, Z f este și primul aparat foto din lume * cu funcție de reducere a vibrațiilor în punctul de focalizare, care suprimă efectul de estompare din jurul acestuia, garantându-ti că poti realiza un conținut aparte față de restul creatorilor.

Pentru cei atrași de farmecul fotografiei alb-negru, nu it mai trebuie altceva. Z f a fost echipat cu două noi opțiuni Picture Control: monocrom uniform și monocrom ton pronunțat, permițând fotografilor să folosească lumina și umbrele în avantajul lor și să experimenteze cu diferite tonuri. De asemenea, aparatul foto are acum și un comutator dedicat pentru fotografie alb-negru, care permite utilizatorilor să treacă fără probleme în modul de fotografiere alb-negru. Această nouă capacitate va permite fotografilor să se concentreze asupra cadrului de fotografiat fără a fi distrași. 

Versatilul aparat foto a fost creat cu meticulozitate pentru a te însoți și în nopțile târzii, fie că este vorba de captarea atmosferei electrizante la o petrecere sau a liniștii misterioase a naturii în timp ce restul lumii doarme, fiind instrumentul indispensabil care va da viață viziunii tale artistice. De fapt, Z f depășește aparatele foto semi-profesionale cu o sensibilitate ISO și mai mare, ceea ce înseamnă că poti capta imagini clare chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare, fapt ce dovedește că Z f este un aparat foto curajos, care cu siguranță nu se teme de întuneric.

„Suntem încântați să împărtășim în sfârșit aparatul foto Z f de la Nikon cu restul lumii. Acest aparat foto autentic, clasic, întruchipează cu adevărat esența companiei Nikon, aducând un omagiu acestui brand printr-o oda sentimentală în fața istoriei noastre bogate, evidențiind în același timp pașii revoluționari pe care îi facem continuu pentru a evolua și a crea. Legând viitorul de trecut, am reușit să creăm un sentiment atemporal de clasă și eleganță, prin creativitate și inovație de cel mai înalt nivel. Z f oferă creatorilor șansa de a profita la maximum de orice oportunitate, de a fi îndrăzneți, de a fi creativi și, mai presus de toate, de a capta imagini unice, remarcabile, care îi fac pe oameni să le admire din nou și din nou.”

Zurab Kiknadze, manager de produs la Nikon Europe:

Tu ce părere ai de noua cameră lansată de Nikon? Scrie-ne în comentarii!

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Aveti recomandare pentru o imprimanta perfecta pentru fotografii?

    • Bună ziua,

      Există foarte multe opțiuni și branduri pentru alegerea imprimantei, precum cele de la Epson sau Canon. Pentru a vă recomanda o imprimantă potrivită, am dori să știm în primă fază care sunt necesitățile și pentru ce ați dori să o folosiți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.