Tamron lansează noul obiectiv 35-150mm F/2-2.8 Nikon Z-Mount

Noul obiectiv Tamron oferă utilizatorilor posibilitatea de a profita de o plajă focală largă, acoperind atât un unghi de cuprindere larg, cât și unul îngust, de la 35 și până la 105mm, ideal pentru călătorii și pentru portrete. 

Obiectivul include o tehnologie precisă și rapidă pentru a surpinde clădiri și elemente de arhitectură pornind de la 35mm și evidențierea unui subiect până la 150mm. 

De asemenea, incorporarea motorului de focus linerear VXD, contribuie la precizia obiectivului în precizie și rapiditate pentru sistemul de autofocus, incorporând de asemenea un design plăcut și extrem de operabil din punct de vedere ergonomic.

Noul obiectiv de la Tamron oferă un confort ridicat în rândul utilizatorilor ce nu vor mai fi nevoiți să schimbe obiectivele atunci când doresc să surprindă momente spontane și unice, în special când călătoresc.

Elemente cheie ale noului obiectiv Tamron 35-150mm F/2-2.8 Nikon Z-Mount

* Primul obiectiv mirrorless cu zoom din lume ce utilizează o diafragmă de F/2.

* Obiectiv versatil ce oferă o plajă focală largă de la 35mm și până la 150mm ce permite fotografierea clădirilor, peisajelor și subiecților, precum portrete.

* Performanță la cel mai înalt nivel pentru un obiectiv cu zoom.

* Mecanism VXD pentru motorul linear de focus ce permite precizie la cel mai înalt nivel pentru sistemul de autofocus.

* Versatilitate deosebită pentru fotografierea subiecților de la distanță.

* Obiectiv performant atât pentru fotografie, cât și pentru videografie.

* Construcție rezistentă la umiditate

 

Tu ce părere ai de noul Tamron 35-150mm F/2-2.8 pentru montura Nikon? Îl vei adăuga pe lista de cumpărături? Scrie-ne în comentarii!

Alți fotografi au mai citit și:

8 Comments

  • Da, sunt interesat.

    • Salutare Ștefan,

      Obiectivul Tamron 35-150mm F/2-2.8 pentru montura Nikon Z a fost lansat. Poți accesa produsul aici.

  • Cum primul obiectiv zoom din lume? Canon RF 28-70mm F2 L USM Obiectiv Foto Mirrorless, va spune ceva?

    • Salutare, îți mulțumim pentru mențiune.

      Canon RF 28-70mm F2 L USM a fost într-adevăr lansat înaintea celui de la Tamron.

  • DORESC SA STIU CAND SE POATE COMANDA

    • Bună ziua,

      Obiectivul va fi lansat în toamna acestui an, vom reveni cu o actualizare a articolului în momentul în care vom afla data exactă.

      Mulțumim frumos pentru interesul acordat!

  • Preț? De aici se pleacă vă ofer… Costa atât…. Face aia și aia…

    • Salutare,

      Obiectivul va fi lansat în toamna acestui an, vom reveni cu o actualizare a articolului ce va include data lansării și prețul.

      Mulțumim frumos!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.