Noul Nikon Z 8 schimbă regulile jocului pentru videografi

Noul Nikon Z 8 este o cameră de vis pentru realizatorii de video. Cu specificațiile sale incredibile și agilitatea sa, îți va permite să filmezi la o calitate profesională și un set
minim de echipamente suplimentare, ceea ce înseamnă că poți filma oriunde, oricând, având doar câteva accesorii esențiale în geantă.

Renunță la cabluri, cage-uri și monitoare externe – tot ce ai nevoie este Nikon Z 8, o tabletă și un transmițător HDMI și poți porni în cinci minute.

Dacă dorești să adaugi un gimbal în combinație, filmarea fără cabluri face ca acele rotații de 360 de grade să fie ușor de realizat, iar greutatea totală a echipamentului tău
va fi cu 13-14% mai mică decât la camerele concurente directe, astfel încât vei putea filma într-un mod confortabil pentru perioade mai lungi.

Nikon Z 8 are o serie de caracteristici specifice pentru video care concurează cu produse similare de la alte branduri. Un indicator de REC, afișarea informațiilor despre setările video, afișarea dimensiunii și a fps-ului pe panoul de control de sus, posibilitatea de a mări afișajul în timpul filmării și histograma sunt doar câteva dintre acestea.

Reducerea electronică a vibrațiilor senzorului ușurează și îmbunătățește procesul de stabilizare a imaginei din post producție. Utilizarea obiectivelor cu montura Nikon Z
înseamnă, de asemenea, un balans de alb mai corect, oferind o eficiență excelentă în ceea ce privește colorizarea materialului video.

Nikon Z 8 se mândrește și cu numeroase caracteristici ce eficientizează spațiul și timpul de lucru al specialiștilor. Poti filma în 8k și 4k, 10 sau 12 biti și poți profita de materiale
video RAW mult mai mici profilele cu N-RAW de la Nikon. Nikon Z8 îți permite, de asemenea, să înregistrezi ProRes RAW HQ la o rezoluție de 4.1k. O altă caracteristică care te ajută să salvezi timp sunt fișierele Full Hd proxy create atunci când vei filma în format necomprimat și care îți vor fi foarte utile în momentul editării.

Totodata, Nikon Z8 iti va permite crearea de continut HDR de 10 biti, direct din camera, multumita functiei HLG (Hybrid Log Gamma). Autofocalizarea incredibilă are urmărire precisă pentru oameni, câini, pisici, biciclete avionae sau tot cee ace vrei sa devina subiect al filmarilor tale. Functia de Eye-Tracking face ca privirea sa ramana în focus chiar și atunci când subiectul se mișcă rapid sau este cu capul în jos, detectarea subiectului si AF-ul functionand chiar si la o subexpunere cu pana la 9 trepte (-9EV).

Nikon Z 8 este compatibil cu o gamă largă de accesorii care îți vor îmbunătăți rezultatele video. Gimbaluri, carcase, mânere și rig-uri, toate sunt disponibile. Z 8 este
compatibil cu microfoanele externe de la mărci precum Rode, Sennheiser și Deity, iar un transmițător HDMI, cum ar fi Hollyland Mars 400s, te va elibera de cabluri pentru filmări în mișcare.

Indiferent dacă filmezi cu camera pe gimbal, în cage sau pe un rig pentru umăr, cu accesoriile disponibile vei putea accesa toate functiile camerei fără să
atingi efectiv body-ul sau obiectivul în timpul filmării. Z8 își propune să stabilească standarde noi, dând frâu liber creativității tale, și nu uita, data viitoare când spui acțiune, asigură-te că subiectele sunt deja în cadrul tău.

Cumpără acum noul aparat Nikon Z8

Nikon Z8 Aparat Foto Mirrorless Full Frame 45,7 Mpx Body Negru

Nikon Z8 Aparat Foto Mirrorless Full Frame 45,7 Mpx Kit cu Obiectiv 24-120mm f/4 S

Tu ai folosit până acum o cameră din seria Z de la Nikon? Plănuiești să faci upgrade la Nikon Z8? Scrie-ne în comentarii!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.