Sony lansează noul obiectiv FE 70-200MM F4 G OSS II Macro

Sony lansează teleobiectivul cu zoom FE 70-200MM F4 G OSS II Macro care acoperă distanțe focale de la 70 mm până la 200 mm cu o deschidere maximă a diafragmei F4, echivalent cu 35mm full-frame pe camerele cu montură E din gama α™ (Alpha™). FE 70-200MM F4 G OSS II Macro este un teleobiectiv cu zoom cu un design compact și ușor, fiind primul obiectiv din lume care oferă posibilitatea de fotografiere semi-macro cu un raport maxim de mărire de 0,5 ori pe întregul interval de zoom.

Descarcă fotografiile în format RAW

(c) Fotografii realizate de Julius Paul cu noua cameră Sony A6700 și obiectivul Sony FE 70-200MM F4 G OSS II Macro

Un obiectiv compact și ușor, capabil să realizeze fotografii impresionante

FE 70-200MM F4 G OSS II Macro este un teleobiectiv cu zoom compact și ușor, care poate avea o gamă largă de utilizări. Nu numai că oferă autofocalizare de mare viteză și de înaltă performanță, unice pentru obiectivele din seria G, dar este și primul 2 obiectiv cu zoom din lume care oferă o capacitate semi-macro pe întregul interval de zoom, cu un raport maxim de mărire de 0.5x 3 .

În plus, cu un teleconvertor (vândut separat 4 ) este posibilă fotografierea super-telefoto de până la 400 mm și fotografierea cu un raport de
mărire de 1:1 în mărime naturală pe întreagul interval de zoom 5 .

Anunțul marchează lansarea obiectivului full-frame cu montură E de la Sony cu numărul 50 6 . Încă de la primul obiectiv, Sony și-a menținut angajamentul de a susține activitățile creative ale fotografilor și videografilor prin reunirea celor mai noi tehnologii și extinderea gamei de obiective cu montură E care acoperă atât formatul full-frame, cât și formatul APS-C.