Lansare: Canon EOS R100 şi obiectivul RF 28mm F2.8 STM

Cel mai nou model entry-level Canon din Sistemul EOS R de aparate foto mirrorless a fost gândit pentru a putea surprinde momentele importante la calitate excepţională şi fără efort, fiind un model suficient de mic pentru a putea fi luat în orice aventură în familie. Canon îşi reafirmă angajamentul de a extinde gama avansată de obiective RF fixe şi lansează RF 28mm F2.8 STM – cel mai mic şi uşor obiectiv RF de până acum.

Canon EOS R100 Aparat Foto Mirrorless 24.1MP Body

Canon RF 28mm F2.8 STM Obiectiv Foto Mirrorless

Canon Europe a lansat astăzi aparatul foto EOS R100, creat special pentru utilizatorii care doresc să surprindă timpul de calitate petrecut alături de familie şi prieteni, modelul fiind ideal pentru ocazii speciale şi amintiri de neuitat. Folosind un senzor APS-C de 24,1 megapixeli şi Dual Pixel CMOS AF într-o carcasă compactă şi uşoară, EOS R100 oferă imagini de calitate deosebită, ideal pentru înregistrare din mers.

Împreună cu noul model de aparat foto, Canon lansează şi obiectivul RF 28mm F2.8 STM, cel mai mic şi uşor obiectiv Canon din gama RF, precum şi noul cablu OC-E4A
pentru a putea folosi dispozitivele compatibile cu patinele multifuncţionale Canon fără a le ataşa pe aparat.

Despre Canon EOS R100