PROGRAMUL CANON DE DEZVOLTARE PENTRU STUDENŢI 2023

Ești student? Dezvoltă-ți cariera şi fă următorul pas pentru a deveni fotograf profesionist cu Programul Canon de dezvoltare pentru studenţi. Înscrierile se deschid pe 13 martie și se încheie pe 16 aprilie 2023.

Descoperă în acest articol:
1. Prezentarea generală a Programului Canon de dezvoltare pentru studenţi
2. Criteriile de eligibilitate
3. Informații esențiale

Prezentarea generală a Programului Canon de dezvoltare pentru studenţi

Programul oferă studenţilor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa o oportunitate incredibilă de a se întâlni cu experţi de top, de a participa la evenimente cheie din domeniu şi de a beneficia de o evaluare a portofoliului de către profesionişti.

Şedinţe de mentorat :100 de studenţi, selectaţi de editori de la agenţii media de top, printre care AFP, EPA şi Reuters, vor beneficia de şedinţe de mentorat 1 la 1.
Atelier exclusiv: Un număr de până la 30 de studenţi vor fi invitaţi la un atelier definitoriu pentru cariera lor la Girona, Spania şi vor participa la Visa pour l’Image, festivalul internaţional de fotojurnalism, în Perpignan, Franţa.
Evaluarea portofoliilor la Hamburg: 5 studenţi vor primi un loc exclusiv la Evaluarea portofoliilor de la Hamburg.
Premii prestigioase: Cei 5 finalişti vor primi echipamente Canon în valoare de până la 9.000 € şi o bursă de 2.000 €.

Criterii de eligibilitate

Cine se poate înscrie?

Pentru a vă înscrie, trebuie să aveţi cel puţin 18 ani pe 16 aprilie 2023 şi să fiţi student sau stagiar sau să fi finalizat un program de învăţământ în anul universitar 2022-2023.

Participare

Nu sunteți la Universitate? 10 locuri sunt disponibile pentru participanţii nominalizaţi de industrie, indiferent de unde se află în parcursul lor educaţional.

 

Comunicații

Limbă oficială: deşi programul este deschis tuturor celor din regiunile EMEA, participanţii vor avea nevoie de un nivel adecvat de stăpânire a limbii engleze pentru a participa.

 

Genuri fotografice acceptate

Tip de fotografie: Portofoliul dumneavoastră trebuie să se încadreze în genul fotojurnalismului şi (sau) al fotografiei documentare.

Informații esențiale

Informaţii esenţiale despre cum să vă înscrieţi, ce puteţi obţine de la acest program şi multe altele.

Trimiterea portofoliului

Portofoliul dumneavoastră poate conţine maximum două proiecte, fiecare cuprinzând până la 20 de imagini, plus o descriere a proiectelor, legende ale imaginilor şi o biografie personală.

Mentorat pentru pregătirea portofoliului

În perioada mai – iunie, 100 de studenţi vor primi trei sesiuni online cu un mentor profesionist, care le va oferi perspective şi îndrumări personalizate pentru a-şi rafina portofoliile.

Atelier

În septembrie, până la 30 de studenţi vor fi invitaţi la un atelier de prestigiu de 5 zile la Girona, Spania, şi Perpignan, Franţa. Studenţii vor participa la sesiuni practice, evaluări în grup ale portofoliilor şi discuţii susţinute de fotografi şi editori de top. Studenţii vor avea, de asemenea, şansa de a participa la Visa pour l’Image, festivalul internaţional de fotojurnalism.

Faza finala: Evaluarea portofoliilor la Hamburg

Cei mai buni 5 studenţi vor primi un loc exclusiv la a treia ediţie a Evaluării portofoliilor de la Hamburg.

Burse şi echipamente

Cei 5 finalişti vor primi şi echipamente Canon în valoare de până la 9.000 € şi o bursă de 2.000 €, ajutându-i să facă următorul pas către o carieră profesională.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.