Workshop de fotografie portret fashion, LIVE cu Horia Stan

Portretul fashion este un tip de fotografie care necesită pregătire. Vrei să afli mai multe despre cum poți realiza portrete fashion care să iasă în evidență? Am pregătit un eveniment special, în care vei afla de la Horia Stan, un fotograf cu peste 10 ani de experiență, specializat în fashion, beauty, lifestyle și portret, cum realizezi portretul fashion: de la comunicarea cu subiectul, la elemente de compoziție si lumină si motivele pentru care echipamente de la Panasonic sunt potrivite pentru acest tip de fotografie.

Te așteptăm pe 9 martie, de la ora 19:00, la acest eveniment care se va desfășura atât online, cât și offline!

Acesta se desfășoară atât offline, la studioul de pe strada Actor Ion Brezoianu 23-25, etaj 3 (doar 10 locuri disponibile), cât si online (vei primi link-ul pentru a urmări live prezentarea).

Agenda evenimentului

  • prezentare despre portretul fashion
  • cum te pregătești pentru o ședință foto
  • cum realizezi conexiunea cu subiectul
  • ce echipamente să folosești în acest tip de fotografie
  • partea practică – live shooting cu model
  • Q&A

Despre Horia Stan

Având studii de artă și arhitectură, Horia Stan este un fotograf din București, specializat în fotografii/video comerciale, de modă și de portret. Părăsind domeniul financiar în 2013, a dedicat anii următori lucrând cu pasiune pentru clienți mari nu numai în România, ci și în străinătate. Ambițios și entuziast, Horia încearcă să treacă dincolo de lucrurile tehnice și să se concentreze asupra părților nevăzute ale fotografiei și videoclipurilor, cum ar fi conceptul și procesul de storytelling.

Lucrările sale au fost publicate în reviste precum: Revista Unica, Luxury, Revista Etiquette, Revista Elements, Revista Shuba, Revista Imute.

Printre clienții săi se numără Elena Perseil, Letita Lele, Cristallini, Stilli Deligiani, Mark Bumgarner și mulți alții.

Este de asemenea pasionat de muzică și a contribuit la proiectarea coloanei sonore a câtorva din producțiile sale video.

(c) Horia Stan
(c) Horia Stan
(c) Horia Stan

Echipamente Panasonic în focus

Te așteptăm cu drag la eveniment, să vedem cele mai bune echipamente  Panasonic pentru fotografia de portret fashion, într-un shooting inedit! Nu uita să te înscrii aici!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Salut, doresc sa particip la workshop; sunt interesat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.