Godox lansează aplicația Godox Flash

Pentru a furniza fluxuri de lucru eficiente și flexibile, Godox își propune întotdeauna să își îmbunătățească aplicațiile. Godox Flash este noua versiune a aplicației Flash și oferă adaptabilitate si compatibilitate cu aproape toate bliturile si lampile Godox. Oferă o experiență de lucru remarcabilă și o fotografiere eficientă.

Această aplicație funcționează când vine vorba de scena reală de fotografiere. Fotografii au nevoie să manevreze mai multe echipamente și instrumente, în special în ceea ce privește luminile. Prin controlarea luminilor cât mai bine posibil, putem realiza imagini perfecte.

Află mai multe despre această aplicație urmărind acest videoclip:

Uneori avem nevoie de niște unghiuri speciale ale camerei pentru a fotografia. Poate fi greu să acționezi declanșatorul blitului sau trebuie să stai lângă computer pentru a te ocupa de fotografiere. În astfel de momente, aplicația Godox Flash va fi cel mai bun partener. Este o operație convenabilă și reduce operațiunile inutile, ceea ce te ajută să fotografiezi liber. Reține că această aplicație trebuie folosită cu triggerul X2 sau xPro a doua generație pentru controlul luminilor.

Este o aplicație de control al luminilor absolut ușor de utilizat avand o interfața de utilizare intuitivă și operații simple. Dacă dorești să folosești aplicația, pornește bluetooth-ul pentru declanșare x2 a doua generație sau x pro. Apoi atinge butonul de conectare din aplicație. De pe interfața dispozitivului putem vedea că aplicația caută declanșatoare flash. Îi alegem ip-ul și introducem parola implicită 6-0. Acum, telefonul și declanșatorul flash sunt conectate. Doar la prima utilizare, trebuie să faci acest lucru. Va fi simplu pentru utilizarea ulterioară.

Poți face clic pentru a adăuga un grup de lumini. Se pot seta până la 16 grupuri. În fiecare grup poți alege cel puțin o lumină ca grup. Poți găsi orice lumini dorești, indiferent de tipuri, de funcțiile sau puterea acestora.

Această aplicație reduce fluxul de lucru, economisește timpul și îmbunătățește eficiența muncii.

Aplicația este disponibilă atât în Apple Store, cât și în Android Market.

Produse recomandate

Tu deții produse de la Godox și dacă da, care este experiența ta cu acestea? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.