F64 prezintă Canon Roadshow Septembrie 2022

În perioada 19 – 29 septembrie 2022, F64 și Canon te invită la o nouă ediție RoadShow. Așa cum te-am obișnuit până acum, vei avea ocazia să testezi cele mai noi echipamente de la Canon, aparate și obiective din seria RF.

În cadrul acestei ediții, orașele plasate pe harta Canon RoadShow sunt: Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Iași, Constanța. Speakerii Canon Mircea Maieru, Cristian Vasile, Dana Tudoran și Cătălin Săvulescu vor fi pregătiți să dezvăluie participanților cât mai multe despre echipamentele Canon.

Ce echipamente foto vei putea testa la evenimentele din cadrul Canon RoadShow Septembrie 2022?

În cadrul acestei ediții, vei putea testa cele mai noi echipamente Canon, precum obiectivele din seria RF, la sesiuni de touch&try. În plus, vei afla secrete despre diverse genuri fotografice de la fotografi cu experiență. De la fotografia de portret, la fotografia de nuntă și de stradă, vom aborda diverse teme în fiecare oraș de pe harta Canon RoadShow Septembrie 2022.

Iată ce echipamente vor putea fi testate:

Agenda evenimentelor Canon Roadshow Mai 2022

În toate orașele, programul va fi următorul:

  • 15:30 – 16:30 – Prima sesiune Touch & Try, pentru 25 persoane
  • 17:00 – 18:00 – A doua sesiune Touch & Try, pentru 25 persoane
  • 18:30 – 19: 30 – Livestream/ Workshop
  • 19:30 – 20:00 – Q&A

În cadrul tuturor acestor evenimente, un reprezentant F64 va răspunde tuturor întrebărilor din partea participanților. În plus, vom organiza o tombolă unde puteți câștiga rucsacuri F64!

Timișoara, 19 septembrie, Hotel Continental - Cu Cristian Vasile - Fotografia de portret

Canon ajunge în Timișoara pe 19 septembrie,  cu cele mai noi echipamente din seria EOS R și o gamă variată de obiective RF. Profită de una dintre cele 2 sesiuni de Touch & Try, începând cu ora 15:30, și află mai multe despre fotografia de portret, în cadrul seminarului susținut de Cristian Vasile (Igu), între 18:30 – 20:00.

Te așteptăm la Hotel Continental (Bulevardul Revoluției din 1989 2A), Sala Parc, etaj 1.
 

Cluj-Napoca, 20 septembrie, Hotel Napoca - Cu Cristian Vasile - Fotografia de portret

Canon ajunge la Cluj-Napoca pe 20 septembrie,  cu cele mai noi echipamente din seria EOS R și o gamă variată de obiective RF. Profită de una dintre cele 2 sesiuni de Touch & Try, începând cu ora 15:30, și află mai multe despre fotografia de portret, în cadrul seminarului susținut de Cristian Vasile (Igu), între 18:30 – 20:00.

Te așteptăm la Hotel Napoca (Strada Octavian Goga, nr. 1), Sala Ambasador, parter.

Sibiu, 21 septembrie, Hotel Ramada - Cu Mircea Maieru - Fotografia de stradă

Canon ajunge în Sibiu pe 21 septembrie, cu cele mai noi echipamente din seria EOS R și o gamă variată de obiective RF. Profită de una dintre cele 2 sesiuni de Touch & Try, începând cu ora 15:30, și află mai multe despre fotografia stradală, în cadrul seminarului susținut de Mircea Maieru, între 18:30 – 20:00.

Te așteptăm la Hotel Ramada (Str. Emil Cioran Nr 2).
 

Brașov, 23 septembrie, Hotel Ambient - Cu Dana Tudoran - Fotografia de nuntă

Canon ajunge în Brașov pe 23 septembrie, cu cele mai noi echipamente din seria EOS R și o gamă variată de obiective RF. Profită de una dintre cele 2 sesiuni de Touch & Try, începând cu ora 15:30, și află mai multe despre fotografia de nuntă, în cadrul seminarului susținut de Dana Tudoran, între 18:30 – 20:00.

Te așteptăm la Hotel Ambient (Strada Iuliu Maniu 27).

Iași, 26 septembrie, Hotel Ramada - Cu Dana Tudoran - Fotografia de nuntă

Canon ajunge în Iași pe 26 septembrie, cu cele mai noi echipamente din seria EOS R și o gamă variată de obiective RF. Profită de una dintre cele 2 sesiuni de Touch & Try, începând cu ora 15:30, și află mai multe despre fotografia de nuntă, în cadrul seminarului susținut de Dana Tudoran, între 18:30 – 20:00.
 
Te așteptăm la Hotel Ramada (Strada Grigore Ureche 27), Sala New-York.

Constanța, 29 septembrie, Hotel Bavaria Blu - Cu Cătălin Săvulescu - Fotografia culinară

Canon ajunge în Constanța pe 29 septembrie, cu cele mai noi echipamente din seria EOS R  și o gamă variată de obiective RF. Profită de una dintre cele 2 sesiuni de Touch & Try, începând cu ora 15:30, și află mai multe despre fotografia culinară, în cadrul seminarului susținut de Cătălin Săvulescu, între 18:30 – 20:00.

Te așteptăm la Hotel Bavaria Blu (Bulevadul Mamaia), Sala Amerigo Vespuci, parter

Despre speakeri

Mircea Maieru

Îmi place să cred că mi-am format un stil propriu ca fotograf, încerc să nu copiez. Genurile de fotografie abordate de mine sunt foarte diverse, dar pot spune că sunt pasionat în primul rând de fotografia de stradă, care, pentru mine, reprezintă iîmbinarea perfectă între adevăr și fantezie, între surprinderea stării emoționale, înghețarea în timp a momentului și sculptarea acestuia după voia fotografului prin geometria realizată de lumină și umbre. Portretul este de asemenea un gen abordat des de mine, fie că este un instantaneu de stradă sau o expresie surprinsă la un eveniment, chiar și un cadru regizat poate străbate spre inima privitorului dacă ne arată esența sufletului personajului și fotograful construiește o poveste în jurul lui cu ajutorul fundalului și a luminii.

Mircea Maieru

Cristian Vasile

.

Cristian Vasile (Igu) este renumit pentru portretele realizate în studio și pentru fotografia wildlife. Pentru Cristian, fotografia echivalează cu explorarea, așa că în expedițiile sale îi este util autofocusul extrem de exact, stabilizarea senzorului și cele două sloturi de card. Plus ecranul LCD rabatabil și rotativ. În ceea ce privește fotografia de portret, este încântat de cele 20 de cadre pe secundă care îi permit să surprinda microexpresiile personajelor.

Dana Tudoran

Dana iubește fotografia de nuntă. Consideră că imaginile sale sunt o reflexie personală. Fotografia este despre comunicare și sentiment. A fi cel mai bun în acest domeniu înseamnă să reușești să surprinzi acea emoție care nu este nicicum forțată, care reprezintă o amprentă unică. Acest lucru o motivează și o face să spună că își iubește meseria. Pentru Dana, autofocusul oferit de EOS R5 este cel mai bun pe care l-a folosit vreodată.

Cătălin Săvulescu

Cătălin Săvulescu este un fotograf profesionist, cu o experiență de peste 12 ani în fotografia comercială, având un vast portofoliu de clienți, de la restaurante, până la cabinete profesionale individuale și corporații.

De asemenea, a predat fotografie de produs la Dalles și CPPC (Centrul de Pregătire Profesională în Cultură), a fost lector pentru mai mule discipline foto în cadrul Festivalului de Arte Vizuale – Vama sub Lumini de Oscar și a avut numeroase workshop-uri de fotografie comercială, și nu numai.

Vă recomandăm să vă aduceți cu voi propriile carduri de memorie!

Te așteptăm cu drag la Canon RoadShow în septembrie 2022, unde poți descoperi care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.