Canon Roadshow se încheie la București, vino să testezi!

După un tur impresionant prin 6 orașe din România, care a avut loc la finalul lunii mai 2022, ediția de primăvară a Canon Rodshow se încheie la București! 

Te așteptăm pe 14 iunie, între orele 18:00 – 21:-00, la un ultim eveniment axat pe testare, în magazinul F64 (Bulevardul Unirii F64).

Ce trebuie să ai în vedere

Data

14 iunie

Ora

18:00 - 21:00

Locație

Showroom-ul F64 ( Bd Unirii 64)

Cine te va asista?

Mircea Maieru, reprezentanți Canon, consultanți F64

Eveniment

.Gratuit

De ce să participi la acest eveniment touch&try?

  • Vei putea testa cele mai noi echipamente Canon mirrorless
  • Vei realiza fotografii unui model profesionist
  • Vei beneficia de discount la echipamentele testate (sub forma de voucher pe care îl poți folosi la achiziții ulterioare)
  • Atât fotograful Mirea Maieru, cât și reprezentanți Canon și consultanți F64 te vor asista în procesul testării

Iată cum a fost la această ediție Canon Roadshow, în țară!

Ce echipamente vei putea testa la evenimentul touch&try din București?

În cadrul acestei ediții, vei putea testa cele mai noi echipamente Canon, precum obiectivele din seria RF, la sesiuni de touch&try.

Iată ce echipamente vor putea fi testate:

Canon RF 85mm Obiectiv Foto Mirorrless F1.2 L
Canon RF 85mm F2 Macro IS STM

Te așteptăm în showroom-ul F64, să testezi cele mai noi echipamente Canon mirrorless! Nu uita să aduci cu tine propriul card de memorie, pentru a putea păstra cadrele pe care le realizezi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.