F64 prezintă Canon RoadShow Mai 2022

În perioada 23 – 31 mai 2022, F64 și Canon își unesc forțele și te invită la o nouă ediție RoadShow. Așa cum te-am obișnuit până acum, vei avea ocazia să testezi cele mai noi echipamente de la Canon, aparate și obiective din seria RF.

În cadrul acestei ediții, orașele plasate pe harta Canon RoadShow sunt: Bacău, Galați, Buzău, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Pitești. Speakerii Canon Mircea Maieru și Cristian Vasile vor fi pregătiți să dezvăluie participanților cât mai multe despre echipamentele Canon.

Ce echipamente foto vei putea testa la evenimentele din cadrul Canon RoadShow Mai 2022?

În cadrul acestei ediții, vei putea testa cele mai noi echipamente Canon, precum obiectivele din seria RF, la sesiuni de touch&try.

Iată ce echipamente vor putea fi testate:

Agenda evenimentelor Canon Roadshow Mai 2022

UPDATE – Toate locurile au fost ocupate

Bacău, 23 mai, ora 17:30, Hotel Dumbrava, interior, sala New York - Cu Mircea Maieru

Galați, 24 mai, ora 17:30, Teatris - Resto & Lounge - Cu Mircea Maieru

Buzău, 25 mai, ora 17:30, Hotel Art, interior - Cu Mircea Maieru

Ploieşti, 26 mai, ora 17:30 - Bulevard Pub Ok - Cu Mircea Maieru

Râmnicu Vâlcea, 30 mai, ora 17:30, Tratorri Bella Giornata - Cu Cristian Vasile

Pitești, 31 mai, ora 17:30, Atelier Restaurant - Cu Cristian Vasile

Despre speakeri

Mircea Maieru

Îmi place să cred că mi-am format un stil propriu ca fotograf, încerc să nu copiez. Genurile de fotografie abordate de mine sunt foarte diverse, dar pot spune că sunt pasionat în primul rând de fotografia de stradă, care, pentru mine, reprezintă iîmbinarea perfectă între adevăr și fantezie, între surprinderea stării emoționale, înghețarea în timp a momentului și sculptarea acestuia după voia fotografului prin geometria realizată de lumină și umbre. Portretul este de asemenea un gen abordat des de mine, fie că este un instantaneu de stradă sau o expresie surprinsă la un eveniment, chiar și un cadru regizat poate străbate spre inima privitorului dacă ne arată esența sufletului personajului și fotograful construiește o poveste în jurul lui cu ajutorul fundalului și a luminii.

Mircea Maieru

Cristian Vasile

Cristian Vasile (Igu) este renumit pentru portretele realizate în studio și pentru fotografia wildlife. Pentru Cristian, fotografia echivalează cu explorarea, așa că în expedițiile sale îi este util autofocusul extrem de exact, stabilizarea senzorului și cele două sloturi de card. Plus ecranul LCD rabatabil și rotativ. În ceea ce privește fotografia de portret, este încântat de cele 20 de cadre pe secundă care îi permit să surprinda microexpresiile personajelor.

Vă recomandăm să aduceți cu voi propriile carduri de memorie!

Te așteptăm cu drag la Canon RoadShow în mai 2022, unde poți descoperi care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.