Live Shooting cu Marian Sterea – Eveniment online

Vrei să evoluezi în cariera de fotograf? Te invităm să urmărești un live shooting de portret direct din studioul lui Marian Sterea – Sony Europe Imaging Ambassador.

Pe 25 ianuarie, ora 20:00, te invităm să urmărești un live shooting de portret direct din studioul lui Marian Sterea – Sony Europe Imaging Ambassador. Vei afla cum se descucă SONY a7IV, noul vârf de gamă mirrorless full-frame, păreri și teste LIVE cu noul FE 70-200mm F2.8 GM OSS II din gama G Mastercare. Acesta va folosi mai multe surse de lumină (atât flash, cât și lumină continuă), ne va povesti despre o serie de obiective de la Sony și, mai ales, va oferi o serie de sfaturi utile în ceea ce privește fotografierea portretelor. În plus, îi vei putea adresa în direct orice întrebare!

Ce trebuie să ai în vedere?

Data

25 ianuarie 2022

Ora

20:00

Locație

Online

Speaker

Marian Sterea

Eveniment

Gratuit

Agenda evenimentului:

  • cum se descurcă SONY a7IV, noul vârf de gamă mirrorless full-frame
  • păreri și teste LIVE cu noul FE 70-200mm F2.8 GM OSS II din gama G Master
  • avantaje și dezavantaje ale diverselor focale în portret
  • cum poți folosi mai multe surse de lumină (atât flash, cât și lumină continuă)
  • sfaturi utile despre
  • cum să fotografiezi portrete
  • sesiune Q&A

Speaker

Marian Sterea

Fotograf - Sony Europe Imaging Ambassador

Marian Sterea este pasionat de fotografie și înconjurat de tot ceea ce înseamnă în jurul lui fotografia. Este fotograf profesionist de nuntă de aproximativ 13 ani. Marian Sterea este co-fondator al celei mai importante comunități de fotografi de nuntă și evenimente din România, WEDDCAMP Comunity, și unul dintre inițiatorii 2CreativeWorkshop. Cum se prezintă Marian Sterea pentru cei care nu îl cunosc?

“Iubesc fotografia, iubesc să transform momentele acelea imperfecte în emoții perfecte. Și iubesc să lucrez cu lumină și oamenii din jurul meu. Pentru mine fotografia nu este despre cele mai scumpe sau noi camere. Altminteri, banii îi investesc cu drag în echipamente, mai ales dacă este vorba despre lumini. Pentru mine, chiar și astăzi rămân valabile cuvintele lui Annabel Williams: Fotografia este 90% psihologie și 10% tehnică.”

 

Produse despre care vom discuta

Sony A7 IV
Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II
Sony 85mm F1.4 GM
Sony FE 24mm F1.4 GM
Sony 100mm F2.8 STF OSS GM
Sony 50mm F2.8 macro 1:1

Poate te-ar mai interesa și următoarele articole:

Ai putea fi fan Sony pentru că…
Sony A6600 – un mirrorless pe cât de compact, pe atât de perfomant
Sony 14mm F/1.8 GM – obiectivul ideal pentru fotografierea aurorelor?

Te așteptăm cu drag la eveniment, să povestim despre fotografia de portret și  despre cum pot influența obiectivele compoziția! 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.