Photo Story 2021 (ediție aniversară) – evenimente Canon

Anul acesta aniversăm 20 de ani de F64. Printre alte surprize, am pregătit și o ediție de Photo Story online, în cadrul căreia vom descoperi mai multe despre fotografia de portret și peisaj de la fotografi cunoscuți, ambasadori Canon. 

Povestea Photo Story a început în 2017. PHOTO STORY este un concept complex, în care am îmbinat informația cu practica, noutățile cu expriența, dorința de inedit cu tehnicile clasice.Timp de trei ani, edițiile Photo Story au reunit pasionații de fotografie și videografie, care sunt în continuare dornici de a-și îmbunătăți cunoștințele și de a întâlni oameni din domeniu. Anul acesta, Photo Story continuă online.

Haideți să descoperim în cele ce urmează ce ambadori Canon vor fi speakeri la ediția aniversară de 20 ani!

Fotografie etnografică și de peisaj, cu Sorin Onișor - 12 octombrie 2021, ora 20:00

Fotografia de peisaj este o temă interesantă, mai ales că poate că mulți dintre noi așa am început să fotografiem, ba încercând să surprindem un jurnal fotografic al călătoriilor, ba experimentând cu lumini sau cu timpul de expunere. Desăvârșirea măiestriei unui fotograf de peisaj poate fi un proces îndelungat, poate dura chiar întreaga viață, de aceea este întotdeauna recomandabil să ascultați cât mai multe sfaturi venite din partea profesioniștilor.

Alături de Sorin Onișor, vom povesti despre fotografia de despre fotografia de peisaj și cum integrează el oamenii în peisaj, pentru ca tu să descoperi ce echipament te-ar ajuta să performezi în acest stil de fotografie și care sunt trucurile pe care poate nu le știai.

Cine este Sorin Onișor?

 

 

Sorin este considerat fotograful satului românesc. De mai bine de 18 ani se pierde prin zonele ruralele ale țării, prin Bucovina și nu numai. Sorin traversează munții, zonele deluroase, așezările din Delta Dunării, totul pentru a surprinde în fotografiile sale magia tradițiilor pierdute. Spune că poveștile sunt prezente peste tot, dar trebuie să fii deschis pentru a le captura și trebuie să ai uneltele potrivite la îndemână. Sorin este încântat că EOS R6 îi permite să obțină rezultate memorabile chiar și în condiții de lumină foarte scăzută (-6.5 EV).

De la shooting la print, cu Cristian Vasile - 14 octombrie 2021, ora 19:00

Fotografia de portret este unul dintre cele mai populare și abordate genuri fotografice, la pol opus, însă cot la cot cu fotografia de peisaj. Portretul este o pictură, un desen, o sculptură, o fotografie sau o altă formă de reprezentare a unei persoane în care expresia și fața acesteia sunt predominante. Scopul acestuia este să ne transmită starea și detalii despre personalitatea subiectului.

Evenimentul LIVE va fi transmis din studio-ul lui Cristian Vasile. După ședința de fotografie de portret, vom printa câteva imagini pe o imprimantă CANON PIXMA G640 CISS.

Cine este Cristian Vasile?

 

 

Cristian Vasile (Igu) este renumit pentru portretele realizate în studio și pentru fotografia de acțiune. Pentru Cristian, fotografia echivalează cu explorarea, așa că în expedițiile sale îi este util autofocusul extrem de exact, stabilizarea senzorului și cele două sloturi de card. Plus ecranul LCD rabatabil și rotativ. În ceea ce privește fotografia de portret, este încântat de cele 20 de cadre pe secundă care îi permit să surprinda microexpresiile personajelor.

Ești gata să iei parte la Photo Story 2021 online? Alege evenimentul de care ești interesat de mai jos:

LIVE #1 Fotografia etnografică și de peisaj, cu Sorin Onișor (12 octombrie, 20:00) Înscrie-te AICI

LIVE #2 De la shooting la print, cu Cristian Vasile (14 octombrie, 19:00) Înscrie-te AICI

Te așteptăm cu drag la evenimentele online, să învățăm lucruri noi despre pasiunea noastră comună alături de fotografi cu experiență!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.