Zilele Sony revin în septembrie la F64

Toamna suntem back in the game cu Sony, urmează o nouă ediție a Zilelor Sony la F64.ro, iar ofertele și reducerile atractive nu vor lipsi. De această dată, vom avea atât evenimente online (LIVE), cât și offline (workshopuri, ture foto, sesiuni touch & try), iar tematica va fi și ea una diversă. Ce vom face mai exact? Hai să vedem!

În perioada 15 – 24 septembrie, revenim cu o nouă serie de evenimente speciale, dedicate pasionaților de fotografie și videografie, organizate împreună cu partenerul nostru Sony România. Zilele Sony sunt menite să aprindă curiozitatea oricărui pasionat de lumea foto-video. Ce te așteaptă? Pasiune pentru fotografie, imaginație, creativitate, emoție, fotografi și videografi de la care avem de învățat,  evenimente online (transmisii LIVE), cât și fizice, în care vom afla mai multe despre echipamentele Sony ale momentului, de la fotografi cu experiență, plus o mulțime de oferte și reduceri speciale, dedicate creatorilor de conținut și fotografilor.

Back into the game!

În cadrul acestei ediții, evenimentele vor atât online, cât și offline. Te provocăm să evoluezi în cariera de fotograf sau de creator de conținut și să înveți mai multe alături de speakeri de renume din domeniu. De la fotografierea copiilor și fotografia wildlife la soluții de vlogging, precum și fotografia de toamnă urbană, te poți înscrie la evenimentele noastre online și offline, după preferințe și disponibilitate. 

Te-am făcut curios? Iată care este ordinea evenimentelor din Zilele Sony la F64!

15 Septembrie - ora 20:00 - Eveniment LIVE

Cum să îți fotografiezi copilul la școală și nu numai, cu Magda Constantin

În cadrul primului eveniment din această ediție Zilele Sony, vom discuta alături de Magda Constantin despre fotografierea copiilor la început de an școlar.

Fotografierea copiilor este un proces vesel și plin de satisfacții, dar poate însemna totodată și o provocare unică. Indiferent dacă dorești să-ți formezi o carieră în fotografierea copiilor sau pur și simplu faci parte dintre părinții dornici să surprindă momente pline de emoție de la începutul de an școlar și nu numai, există anumite sfaturi pe care nu ar trebui să le treci cu vederea atunci când vine vorba de fotografierea copiilor.

Despre asta povestim LIVE, alături de Magda Constantin. Totodată, vom avea în vedere echipamente SONY la îndemână pentru bugete și situații diverse, cum ar fi modelele: A6100, A6400 sau A7II, plus, desigur, o serie de obiective de portret.

*LIVEUL nu va avea loc pe Facebook sau Youtube, ci într-o platforma dedicată, unde vor avea acces doar cei care se înscriu!

Cine este Magda Constantin?

Magda este fotograf de familie (în București și împrejurimi) de 8 ani. A început cu mult înainte, cu un curs de fotografie acreditat la RGB. A continuat mai târziu, cu workshop-uri și mentoring-uri dedicate, alături de oameni extrem de talentați din industria fotografiei de familie, atât locală cât și internațională.
 
La început, a descoperit sufletul fotografiei de familie prin lentila unui foto jurnalist. A învățat să surprindă cele mai frumoase și intime momente de bucurie și iubire. A ajuns mai târziu să creeze ea însăși cadre și decoruri de studio, care să pună în valoare unicitatea unui portret de familie. 
 

Abia așteaptă să vă ofere sfaturi utile si creative pentru a va fotografia proprii voștri copii, adunate în timpul călătoriei ei în domeniul fotografiei de familie!

Nu am știut mereu că vreau să fac fotografie. Cu atât mai mult nu am știut că vreau să fac fotografie de familie. A fost chiar o perioadă în viața mea în care eram convinsă că pot fotografia orice în afară de oameni Însă, cumva, drumul meu s-a sucit, s-a întors, și iată-ma fascinată în fiecare zi de momentele unice pe care le pot prinde și păstra pentru totdeauna. Fascinată de adevarul pe care pot sa îl surprind prin imaginile mele. Fascinată de complexitatea emoțiilor oamenilor pe care ii fotografiez. Fascinată de ceea ce fac. E un privilegiu extraordinar să fii fascinat de munca ta. Și ca fost inginer corporatist de telecomunicații, nu am aflat asta timp de foarte mulți ani.

Magda Constantin

17 Septembrie - ora 20:00 Eveniment LIVE

Soluții de vlogging Sony cu Gabriel V. Barna

În cadrul acestui eveniment LIVE, Gabriel V. Barna va discuta despre Soluții de vlogging Sony la îndemână.

În ziua de astăzi poți face vlogging cu orice tip de device, de la telefon până la o cameră de acțiune. Diferența o face, evident, calitatea imaginii, dar depinde atât de ce fel de conținut vrei să livrezi cât și de bugetul fiecăruia dintre noi.

Cum te inspiri în alegerea subiectelor, cum îți prezinți povestea, cum te documentezi, dar și ce echipamente să folosești în funcție de subiect – acestea vor fi punctele principale ale discuției.

 

*LIVEUL nu va avea loc pe Facebook sau Youtube, ci într-o platforma dedicată, unde vor avea acces doar cei care se înscriu!

Cine este Gabriel V. Barna?

De-a lungul timpului a lucrat și lucrează în continuare cu brand-uri precum F64 sau Cristian Onețiu și a atins rezultate excelente în conversie prin materialele video realizate.

De exemplu, în doar 8 luni a reușit să crească un canal de YouTube de la 300.000 de vizualiăari la peste 1 Milion.

În momentul de față este Vlogger, colaborator F64 pentru review-uri și consultanță de strategie pentru YouTube, creator de content pentru Cristian Onețiu și consultant Social Media.

Creez conținut educațional și inspirațional, care dezvoltă competențe și ușurează viețile oamenilor prin tehnologie, educație modernă și lifestyle SMART.

Gabriel V. Barna

18 Septembrie - Ora 14:00 - Eveniment offline

Workshop de fotografie wildlife în Delta Văcărești cu Dragoș Stoica

În cadrul workshopului vom aborda fotografia wildlife alături de Dragoș Stoica. În prezent, inovațiile în domeniul fotografiei digitale ușurează mai mult ca niciodată captarea imaginilor uimitoare în sălbăticie. 

Delta Văcărești reprezintă un loc bun de antrenament vizual, practică și inspirație pentru fotografi. Pornind de la acest gând, am pregătit o tură foto dedicată cu o sesiune touch&try echipamente Sony alături de Dragoș Stoica, dar și un seminar despre fotografia wildlife.

Echipamentul pe care îl deține Dragoș Stoica este:

*Toate locurile din cadrul Workshopului de fotografie wildlife cu Dragoș Stoica sunt ocupate!

Cine este Dragoș Stoica?

Dragoș Stoica este fotograf de evenimente, sport, dar și de  natură, reușind să exceleze în multe genuri fotografice și să aducă deseori perspective noi asupra fiecăreia dintre ele. Face parte din Creative Wizards, un studio ce își propune să devina partenerul tău de încredere, oferind o viziune diferită și un plus valoare oricărui domeniu, unde fotografia este vitală.

Pasiunea și dragostea pentru fotografie mi-am început-o pe la 14 ani, când am reușit să fiu lăsat să mă "joc" cu un Zorky 4, vechi aparat pe film al bunicului meu. Pasiunea mea pentru știință, tehnică, mecanisme, mașinării etc, s-a îmbinat perfect cu un astfel de aparat manual vechi pe film. Dar nu m-am lăsat pana nu am înțeles și cum se folosește și ce se poate face cu el. Apoi a fost o dragoste ce nu s-a mai stins niciodată doar s-a intensificat. Din 2003 nu a fost decât o continuă dezvoltare, pas cu pas, an cu an, muncă după muncă.

Dragoș Stoica

24 Septembrie - ora 17:30 - Eveniment offline

Experimentează obiectivele Sony în toamna urbană cu Alex Damian

Alături de Alex Damian, vom porni într-o călătorie impresionantă:

  • Cele mai potrivite obiective pentru zona urbană
  • Cum să surprinzi atmosfera de toamna urbană
  • Sfaturi legate de compoziție și editare
  • Poziția soarelui la apus și care sunt străzile din București unde găsim cea mai bună lumină pe timp de toamnă
  • Sesiune practica touch&try cu echipamente Sony

Cine este Alex Damian?

Alex Damian este fotograf de eveniment, creator de conținut și blogger. De-a lungul anilor și-a expus partea creativă pe contul de Instagram, iar asta a dus la nenumărate colaborări în campanii cu brand-uri precum Lidl, Sun Plaza, Oriflame, Huawei, Tedi, Tymbark, Festivalul George Enescu, Astra Film Festival, și mulți alții. Îl poți găsi pe @alexdamian.ro sau pe site-ul alexdamian.ro. Alex consideră că umorul este o caracteristică esențială în a-ți atinge scopul.

Alex este utilizator de Sony mirrorless, trusa sa fiind construită în jurul modelului Sony A7 III, iar ca obiective folosește cel mai frecvent zoomul Sony 24-70mm f/2.8 GM combinat cu superbul 85mm/1.4 GM, idela pentru detalii, close-up-uri și portete.

Sunt fotograf și blogger de mai bine de 10 ani, implicat atât în campanii online, cât și colaborări foto. Sunt speaker la diverse evenimente de profil precum Webstock, World of Instagram sau Social Pedia.

Alex Damian

Ești gata să iei parte la Zilele Sony online? Alege evenimentul de care ești interesat de mai jos și completează formularul, iar noi te anunțăm imediat ce intrăm LIVE sau revenim cu mai multe informații despre evenimentele offline. Astfel nu vei rata ocazia să intri în dialog cu invitații noștri și să le adresezi întrebările tale!

Eveniment LIVE #1

Cum să îți fotografiezi copilul la    școală și nu numai, cu Magda                            Constantin

      (15 septembrie, ora 20:00)

Eveniment LIVE #2 

      Soluții de vlogging Sony cu                        Gabriel V. Barna 

   

  (17 septembrie, ora 20:00)

Eveniment offline #3 

Workshop de fotografie wildlife      în Delta Văcărești cu Dragoș                                 Stoica

       (18 septembrie, ora 14:00)

Eveniment offline #4

     Experimentează obiectivele   Sony în toamna urbană cu Alex                                 Damian

      (24 septembrie, ora 17:30)

Te așteptăm cu drag la evenimentele online, să învățăm lucruri noi despre pasiunea noastră comună alături de fotografi și videografi cu experiență! Nu uita că Sony Days înseamnă și o mulțime de oferte speciale. Zilele Sony este o serie de evenimente organizate de F64 cu Sony românia, unde îți punem la dispoziție o mulțime de pachete cu echipamente foto-video Sony, în așa fel încât să poți testa și decide mai ușor care este kitul ideal pentru tine.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.