F64 – Partener Lumix Roadshow 2021

Primăvara aceasta venim în orașul tău, alături de Panasonic, cu cele mai noi tehnologii și cele mai performante camere foto-video. Mario Silaghi (foto) și Eduard Carp (video), Brand Ambassadors Panasonic, sunt pregătiți să îți dezvăluie secretele echipamentelor Panasonic.

Vei avea ocazia să vezi cele mai noi aparate și obiective de la Pansonic și vei putea testa, bineînțeles, și obiectivele native cu montură L-Mount, produse de japonezii de la Sigma pentru aparatele Panasonic Lumix S.

Ce orașe sunt pe traseul Lumix?

În primvăra aceasta am fost în București, Giurgiu,  Ploiești, Constanța și Brasov, iar în această vară  primul eveniment de pe lista Lumix Roadshow a fost în Maramureș. Al doilea eveniment a avut loc în Craiova.

Panasonic Lumix Roadshow ajunge în această vară și în Iași. Te așteptăm pe data de 24 august, de la ora 10:00, la club Hamak.

Dinu Borcoman a surprins atmosfera de la această ediție: 

Cui îi este adresat acest eveniment?

Atât fotografilor și videografilor de eveniment, dar și celor care sunt la început de drum sau pasionați de imagine sau producție video. Indiferent de motivație vei avea parte de o experiență interactivă în care ai ocazia să-ți pui creativitatea și cunoștințele în practică.

De ce să participi?

Pe lângă informații noi și networking, ai posibilitatea de a testa cele mai noi aparate foto, obiective, accesorii foto şi video, de a compara sistemul Lumix cu sistemul pe care îl folosești, în siguranță și asistat de specialiști, precum și de a învăța de la profesioniști din domeniu.

 Ploiești –  26 martie, ora 10:00 Casa Timis – Sala Nobless

*  Nu rata ocazia și înscrie-te acum! Limita maximă de participare este de 15 persoane.

UPDATE

Suntem încântați să anunțăm că Panasonic Lumix RoadShow continuă, în Constanța și Comana, după cum urmează:

Ce discutăm?

Ce echipamente foto-video vei putea testa în cadrul Lumix RoadShow, la Ploiești?

Panasonic Lumix S5
Panasonic Lumix S1H
Panasonic Lumix GH5
Panasonic Lumix G9

Cine sunt speakerii?

Eduard Carp (video)

“Am început din pasiune, acum 12 ani, iar de atunci aerul pe care îl respir este imaginea video. Mi-am pus ca scop să pot surprinde și reda nunțile noastre în alt mod, unul mai deosebit. Am venit cu o abordare diferită, și anume filmul non cronologic, care repede a intrat în inimile multor clienți și colegi. Ceea ce fac este suficient de clasic pentru a rezista în timp, și suficient de original pentru o poveste autentică puternică.

În filmele mele de nuntă, nu veți vedea nimic înscenat, suprasolicitat sau artificial. Pentru mine, filmul de nuntă cinematic trebuie să conțină foarte multe elemente de naturalețe, sunet și emoție, ce va fi întotdeauna pe placul mirilor.

 În ultimii 5 ani am avut ocazia să filmez evenimente prin toată țara și Europa, am reușit să combin emoțiile pure și frumoase cu locurile incredibile. În viziunea mea, premiul cel mai mare pe care îl poate lua un videograf este clientul mulțumit”

Mario Silaghi (foto)

“Mi-am găsit împlinirea când am pus mana prima dată pe un aparat de fotografiat.  La fel ca în dragoste, prima experiență nu a fost perfectă, dar timp de 14 ani m-am dedicat acestui domeniu și am avut o ascensiune bazată pe multă muncă, multă învățare, multe ore de butonat aparatul și mai multe ore petrecute la faza de editare. Am participat la nenumărate conferințe la nivel național și WS-uri susținute de unii dintre cei mai buni fotografi din lume. În urma acestora am dobândit multiple cunoștințe care m-au ajutat sa dețin ulterior și o diplomă acreditată de fotografie, cât și o serie de distincții naționale și internaționale.

Acesta este parcursul meu în fotografie în ultimii 10 ani, o perioadă frumoasă care  mi-a ocupat o mare parte din viața personală, pe lângă cea profesională, în care am fost dornic să acumulez noi cunoștințe pe care sunt bucuros să vi le pot transmite și vouă astăzi.”

Iată care este atmosfera de la aceste evenimente!

Te așteptăm la evenimentele Panasonic Lumix Roadshow, unde poți descoperi secretele echipamentelor Panasonic alături de speakerii noștri!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.